Arkadaşlar mouse ayarlarında mı bir sorun var yoksa virüs mü girdi anlamış değilim :S Tıklıyorum iki dosya açıyor vs.. Yani anlayacağınız saçma sapan şeyler yapıyor artık mouseum :S Ayarlarına baktım bir sorun göremedim fakat sizlerin de yardımlarını anlmak isterim.
Mouse Sorunu
belkı vırus olabılır guncel bır antıvırus yukle gncele pc yı yeden baslat tarat derım bunu ıcın basıt avıra antıvır yada nod32 yukle anlasılır zaten vırustenmı dıye ıkısınden bırnı yukle tarat derım bunlar bısey bulmazsa zaten vırusten degıldır dıye dusunuyorum ayrıca ısatersen spybot 1.6 gıbı program yukleyıp guncelleyıp update edı pyanı taratabılırsın yada combofıx programı ıle dosya temzılık yapan bır program var bunların hepsı de saglıklı programlardır ancak tek tek kurman gerekcek cunku her antıvırus programı dıgerını vırus gorur ornek avıra yuklu ıse pcde yada nod32 combofıx tararken vırus olarak gorur....bunlar ısını gorur dderım sonrada kaldırırsın ısın bıtınce pc den..avıra dursun derım yuklesende cok etkılı bır antıvırustur havada kapar malvare yada vıruslerı
yada fareyı cıkart tak pc yenden baslat yada baska fare ıle dene bır ara ondan sonra benım dedıklerımı yapsan daha ıyı vıruste olmayabılır
belkı vırus olabılır guncel bır antıvırus yukle gncele pc yı yeden baslat tarat derım bunu ıcın basıt avıra antıvır yada nod32 yukle anlasılır zaten vırustenmı dıye ıkısınden bırnı yukle tarat derım bunlar bısey bulmazsa zaten vırusten degıldır dıye dusunuyorum ayrıca ısatersen spybot 1.6 gıbı program yukleyıp guncelleyıp update edı pyanı taratabılırsın yada combofıx programı ıle dosya temzılık yapan bır program var bunların hepsı de saglıklı programlardır ancak tek tek kurman gerekcek cunku her antıvırus programı dıgerını vırus gorur ornek avıra yuklu ıse pcde yada nod32 combofıx tararken vırus olarak gorur....bunlar ısını gorur dderım sonrada kaldırırsın ısın bıtınce pc den..avıra dursun derım yuklesende cok etkılı bır antıvırustur havada kapar malvare yada vıruslerıNod32 son sürümü vardı ama birşey bulamadı. Avira ile combofix denedim temizlediler, birşey kalmadı. Yardımın için teşekkür ediyorum arkadaşım, sağ ol..yada fareyı cıkart tak pc yenden baslat yada baska fare ıle dene bır ara ondan sonra benım dedıklerımı yapsan daha ıyı vıruste olmayabılı