movia maker film kayıt etme hatası alah rızası içn

denizmavisi61
14-12-2010, 22:41   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj

ARKADŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN (ALLAHIN ADINI ALDIM LÜTFEN)BÜTÜN FORUMLARI ARAŞTIRDIM YARDIM EDİN NOLUR.
YADA ARKADŞLAR BANA GÖRÜNTÜYÜ BOZMADAN VİDEO BİRLEŞTİREN PROGRAM SÖYLEYİN

windows movie maker filmi belirtilen konuma kaydedemiyor..kullandığınız kaynakların hala varolduğuna,kaydetme konuumunun hala var olduğuna,disc alanının yterli olduna dkat edin"

hERKESE Merhaba arkadaşlar daha öncede bu konuya cevap verilmiş ama ben oradakilerin hepsini yaptım yalnız pc ye format atmadım bişey olmadı bu pc ye gıcık kaptım hemde yeni kırdırttıracak bana kendini sonunda  bu nedir yaw bilen eden yokmu veya bu sorunla karşılaşıp çözen varmı daha önceden bir tane video  yaptım onu kaydetti şimdi yine aynısını yaptım bu sefer kaytdetmiyor verdiği problemlerin hepsi saçma C: bölümüm boş neredeyse.

Yine yok yine yok pek umudumda yok bilen birisi olduğunuda sanmıyorum  hep baktım SİTELERE FORUMLARA  zaten çoğu kişide var bu arıza kimse çözüm bulamamış dedim bende diyim belki kör talih çıkarır üstad birini karşımıza eğer hiç bişey bulamazsak silecem programı pc den yerim öle programı kesin yapan sakattır bu programı  neyse cevaplarınızı bekliyom yaw bişe diyinde yapak veya başka program kullanıp memnun olanvar ise bana bitane yollayın allah rızası için yalvarıyom yaww sinir hastası olduk pc ler yüzünden 50 defa yaptım aynı videyoyu kaydetmedi melun şey valla gıracam zaten kasadan başladım sökmeye sıra hard diske gelmeden yardım edin   işte hata resimi

Son Düzenleme: denizmavisi61 ~ 16 Aralık 2010 19:53
Kapalı Hesap (200432)
14-12-2010, 22:57   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 1
111 mesaj

Seçtiğin film ne. Fotoğraf slaytımı yaptın. Eğer öyle ise fotoğrafları movie maker' a aldıktan sonra fotoğrafların aldığın yerdemi. Eğer değilse bu hatayı verir. ama tam ne yaptında bu hatayı verdi onu anlat. film ise yada foto ise aldığın yerde duracak yani maker' a aldıktan sonra onları silmeyecen yada CD' de ise CD' yi kaydetme işlemine kadar çıkarmayacan.

denizmavisi61
14-12-2010, 23:01   |  #3  
OP Yeni Üye
38 mesaj

hocam benim elimde flv uzantılı video dosyası vardı bu videoları birleştirmek için wmw uzantılı formta çevirdim moviamakere attım ve dosyaları yan yana koydum çizelgede yani birleştirdim dosyayı kaydet dedikten sonra yer yok dosya yok gibi hata verdi amam dosyaların hepsi yerinde bizzat duruyor. acil yardım cevabınızı bekliyom hocam pcde yerden bolda bişey yok kaydetmek istedim bu hatayı verdi yardım

Kapalı Hesap (200432)
15-12-2010, 00:24   |  #4  
Kapalı Hesap
111 mesaj

Tamam flv uzantılı videonuzu windows media playerde aç. Video yürütülürken dosya > farklı kaydet deyip açılan farklı kaydet arayüzündeki metin kutusuna istediğin ismi ver nokta (.) koy ve küçük harflerle avi yaz ve istediğin yere kaydet. ondan sonra movie maker' a al o videoyu. ondan sonra birleştir bakalım. olmaz ise yeni maker yükle. onda da sorun olabilir.

denizmavisi61
15-12-2010, 15:21   |  #5  
OP Yeni Üye
38 mesaj
Alıntı: Gunexmaa  
Tamam flv uzantılı videonuzu windows media playerde aç. Video yürütülürken dosya > farklı kaydet deyip açılan farklı kaydet arayüzündeki metin kutusuna istediğin ismi ver nokta (.) koy ve küçük harflerle avi yaz ve istediğin yere kaydet. ondan sonra movie maker' a al o videoyu. ondan sonra birleştir bakalım. olmaz ise yeni maker yükle. onda da sorun olabilir.

hocam galiba mova maker sorun var sizin dedğiniz gibi videoyu avi yaptım movia maker aldım amam videoyu avi yapınca video çözünürlüğü yani video bozludu değişik bir hal aldı denmek amaçlı aldım movia mkaer dosya kaydet dedim mova maker dondu yanıt vermedi galiba sorun movia makerde hocam hocam bildiğiniz çalışır bir mova maker linki verirseniz sevinirim (kotalıyım bilginize) yakında pc kıracam iyice sinirlendirdi lanet

Son Düzenleme: denizmavisi61 ~ 15 Aralık 2010 15:32
Kapalı Hesap (200432)
15-12-2010, 20:56   |  #6  
Kapalı Hesap
111 mesaj

arkadaşım tıkla buradan indir...
http://www.gezginler.net/modules ... ovie-maker&lid=1113

denizmavisi61
16-12-2010, 12:58   |  #7  
OP Yeni Üye
38 mesaj
Alıntı: Gunexmaa  

hocam verdiğniz linkten mova maker indrdim kurmak istediğimde şöyle bir hata verdi

denizmavisi61
16-12-2010, 13:12   |  #8  
OP Yeni Üye
38 mesaj

hocam ben sorunu çzödüm galiba szin verdiğiniz likten xp için movia maker indrimişim vista içininini idirdim kurdum ve herhangi bir filmi birleştirdim kaydettim ve kaydetti yani sorun mova makerden kaynaklanıyomuş hocam çok sağolun sayenizde bu işide çözdük şekkür ederim size yanlız ufak bir sorunum dhah var bunuda çözmeye yardım ederseniz çok sevinirim başka bir konu açmıştım your unistaller trial programı diye o kunuyuda okuyum yardımcı olusanzı dah çok sevinmiş olacam şimdiden teşkkürler saygılar hocamm yupi

denizmavisi61
16-12-2010, 15:11   |  #9  
OP Yeni Üye
38 mesaj

hocam zülerek söyliyorum yine aynı yapmya başladı yardımcı olun nuolur çok acil lazım ya

denizmavisi61
16-12-2010, 17:51   |  #10  
OP Yeni Üye
38 mesaj

ARKADŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN (ALLAHIN ADINI ALDIM LÜTFEN)BÜTÜN FORUMLARI ARAŞTIRDIM YARDIM EDİN NOLUR.
YADA ARKADŞLAR BANA GÖRÜNTÜYÜ BOZMADAN VİDEO BİRLEŞTİREN PROGRAM SÖYLEYİN

Arkadaşlar eğer msn üzerinden yardımcı olcak varsa beni çok sevindirriri lütfen delircem msn:pasali._.4@hotmail.com

Son Düzenleme: denizmavisi61 ~ 16 Aralık 2010 17:54
denizmavisi61
17-12-2010, 13:00   |  #11  
OP Yeni Üye
38 mesaj

ARKADŞLAR YARDIM EDECEK KİME YOKMUYARDIM YA HELP

Kapalı Hesap (200432)
17-12-2010, 22:20   |  #12  
Kapalı Hesap
111 mesaj

bilgisayarına format atarken çizik Cd' den atmışsındır. Teflon CD' ye işletim sistemi neyse yüklet ve bu cd' den format at bilgisayarına. o zaman tam yükleme gerçekleşeceğinden bütün programlar sorunsuz çalışacaktır. olmazsa başka yolu yoktur artık. PC' yi at çöpe...:D:D:D

denizmavisi61
18-12-2010, 09:52   |  #13  
OP Yeni Üye
38 mesaj

hocam cd bana hataydan çiziksiz şekilde ilk geldi direk formata attım içinde entegreli değildi heralde mova makaer acabab bidaha atsam olurmuki sizce çözümmümüdür yanlız c ye atamak isityorum ama

denizmavisi61
18-12-2010, 13:14   |  #14  
OP Yeni Üye
38 mesaj

hocam format attım yine yükledim yine olmadı windows livenin mova maker yükledim onda sorun yok kaydediyor mam biraz görünütüyü bozuyo normal mova makerde bozlumuyo görüntü yardım et ne yapmalı başka

eticip
10-03-2013, 16:28   |  #15  
eticip avatarı
Taze Üye
2 mesaj

Arkadaşlar benim ismim Murat nickim eticip Bilgisayar Mühendisliği okuyorum bu gibi sorunları Google'den çevirerek falan bulamassınız çünkü bu teknik dil ile yazılmıştır. Eklemek istiyorum ki bu sorun çoğu kişide görülmüş bende bakayım bi ne yapabilirim diye ve yolu kendi çapalarımla buldum. Gayet basit.

1- Eklemek istediğiniz veya eklediğiniz videoların/resimlerin/müzik dosyalarının boyutuna bakın 3-4 gb gibi bir boyut söz konusu ise size sağlam bir ram gerekir (en az 4 gb) ve sağlam bir ekran kartı gerekli (en az 2 gb) yani demek istediğim bu movie markerden kaynaklanmıyor.

2- Eğer video kalitesi sizin için çok önemli ise yapılacak tek şey yeni bir pc almak veya ram ve ekran kartını yükseltmek olur :)
He öyle bir imkanınız yoksa Video Converter indirin(Video dönüştürücü) ve videoyu (Muhtemelen AVI'dır bunu wmv(Windows Media Player)'e çevirin ve birazda kaliteyi düşürün ki 500 mb yi aşmasın öbür türlü kasar bilgisayarınız. Oraya yazmışlar yer yok diye o sabit diskte olan yer değil (Bazen onun içinde sorun verir) ama bu sizin kastetdiğiniz RAM yetersizliğinden ve ekran kartı yetersizliğinden kaynaklanıyor...

NOT : Movia marker değil movie marker :)