ARKADŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN (ALLAHIN ADINI ALDIM LÜTFEN)BÜTÜN FORUMLARI ARAŞTIRDIM YARDIM EDİN NOLUR.
YADA ARKADŞLAR BANA GÖRÜNTÜYÜ BOZMADAN VİDEO BİRLEŞTİREN PROGRAM SÖYLEYİN
windows movie maker filmi belirtilen konuma kaydedemiyor..kullandığınız kaynakların hala varolduğuna,kaydetme konuumunun hala var olduğuna,disc alanının yterli olduna dkat edin"
hERKESE Merhaba arkadaşlar daha öncede bu konuya cevap verilmiş ama ben oradakilerin hepsini yaptım yalnız pc ye format atmadım bişey olmadı bu pc ye gıcık kaptım hemde yeni kırdırttıracak bana kendini sonunda bu nedir yaw bilen eden yokmu veya bu sorunla karşılaşıp çözen varmı daha önceden bir tane video yaptım onu kaydetti şimdi yine aynısını yaptım bu sefer kaytdetmiyor verdiği problemlerin hepsi saçma C: bölümüm boş neredeyse.
Yine yok yine yok pek umudumda yok bilen birisi olduğunuda sanmıyorum hep baktım SİTELERE FORUMLARA zaten çoğu kişide var bu arıza kimse çözüm bulamamış dedim bende diyim belki kör talih çıkarır üstad birini karşımıza eğer hiç bişey bulamazsak silecem programı pc den yerim öle programı kesin yapan sakattır bu programı neyse cevaplarınızı bekliyom yaw bişe diyinde yapak veya başka program kullanıp memnun olanvar ise bana bitane yollayın allah rızası için yalvarıyom yaww sinir hastası olduk pc ler yüzünden 50 defa yaptım aynı videyoyu kaydetmedi melun şey valla gıracam zaten kasadan başladım sökmeye sıra hard diske gelmeden yardım edin işte hata resimi