bunun için ne yapmalıyım?geri yükleme yaptım olmadı, yeniden indirdim olmadı...
Movie Maker'da bir türlü halledemediğim sorun
Moviemaker 2 'yi indirebilirsin. http://www.microsoft.com/turkiye ... emaker/default.mspx
veya total converter, super gibi programlar kullanıp dosya hazırlayabilirsin
total converter için..
super için
adreslerıne bakabılırısn
bence o dosyayı bulamıyor oluşturduğunuz projede dosya bulunumadğını size belirtiyor
Borga-xMoviemaker 2 'yi indirebilirsin. http://www.microsoft.com/turkiye ... emaker/default.mspxwalla aynı sorunu evdeki pc de yasamıstım ..işyerinde movie var diye önemsememiştim ama bi süre sonra işyerindeki de aynı hatayı verdi.. yeni yüklemeleri denedim ama olmadı bakalım bir de senin verdiğin linkleri deniyeyim..
total converter için..
super için
adreslerıne bakabılırıteşekkürler...
erkancbence o dosyayı bulamıyor oluşturduğunuz projede dosya bulunumadğını sizehayır.. o dosya mevcut.. çünkü kendim buluyorum ve al diyorum ama almıyor hata veriyor..sanırım kullanımı kısıtlı idi.. hakkımı tüketince bu sorunu verdi herhalde
borga senin verdiğin linkler video dönüştürücü.. ben video olusturmak istiyorum??
Borga medya dönüştürücü paylaşmış. oysaki hatada "Alınamadı." diyor. Bence vidyolarla oynamak için resimlerden vidyo yapmak için Sony Vegas kullan. Movie Maker'dan çok daha güzel.
eger daha önce dosyanın yerini degiştirdiysen bulamaz eger resim jpeg olmayabilir birde resimse sürükleyerek koymayı deneyin
saygılar
Muhtemelen JPG dosyasında sorun vardır.Ya da progessive ya da baseline olmasından dolayı Movie Maker desteklemiyordur.Bilmiyorum Movie Maker her ikisini de destekliyor mudur ama ssevgili ereglili, bence bu Movie Maker'den vazgeçip, TMPGEnc 4.0 Xpress'i denemelisin.K-Lite Mega Codec Pack'i de kur makinene, üstüne de bu TMPGEnc'ı.Bununla çok daha profesyonel işler yaparsın.
Ben bu programla ilgili bir ders hazırlamıştım ancak böyle slayt işleri vs. hazırlamadım.İnanıyorum ki slayt ekranını görünce sana da çok kolay gelecektir.En azından movie maker ile birşeyler yapabiliyorsan bahsettiğim program ile neler neler yaparsın.
Bu arada bahsettiğim ders şurada*.
Hoşçakal.İyi günler, iyi çalışmalar...
Caner GüralMuhtemelen JPG dosyasında sorun vardır.Ya da progessive ya da baseline olmasından dolayı Movie Maker desteklemiyordur.Bilmiyorum Movie Maker her ikisini de destekliyor mudur ama ssevgili ereglili, bence bu Movie Maker'den vazgeçip, TMPGEnc 4.0 Xpress'i denemelisin.K-Lite Mega Codec Pack'i de kur makinene, üstüne de bu TMPGEnc'ı.Bununla çok daha profesyonel işler yaparsın.sevgili Caner...
Ben bu programla ilgili bir ders hazırlamıştım ancak böyle slayt işleri vs. hazırlamadım.İnanıyorum ki slayt ekranını görünce sana da çok kolay gelecektir.En azından movie maker ile birşeyler yapabiliyorsan bahsettiğim program ile neler neler yaparsın.Bu arada bahsettiğim ders şurada*.
*--
ben movie ile çeşit çeşit videolar hazırladım.. sorun resim uzantısı ile alakalı değil çünkü önceden de o resimlerden video hazırlamıstım...
deneye deneye doğruyu bulucam inş...bir de senin taktiği deneyelim..
teşekkürler...
benersinceeger daha önce dosyanın yerini degiştirdiysen bulamaz eger resim jpeg olmayabilir birde resimse sürükleyerek koymayı deneyinsürükledim..kaç kere denedim ama cıxxx...saygı
teşekkürler
ereglilisevgili Caner...Yok canım şimdi, Movie Maker da dandik bir program değil ama benim ve 610377'nin de dediği gibi eğer bu işlerde biraz ciddiysen ve daha iyi, takdire şayan işler yapmak istiyorsan, böyle yazılımları da kullanmayı öğrenmelisin bence.Mesela Sony Vegas var, Adobe Premiere var, Ulead Video Studio (denemedim) var bunlar hep profesyonelce programlar.Özellikle Premiere gerçekten güzel.ben movie ile çeşit çeşit videolar hazırladım.. sorun resim uzantısı ile alakalı değil çünkü önceden de o resimlerden video hazırlamıstım...
teşekkürler...
He, sen "ben böyle iyiyim aslında" diyorsan tabii ki senin hür idaredene kalmış birşey, onunla devam edebilirsin.
Son olarak şunu da söylemek isterim.Eğer ki böyle videolar yapıp, Youtube'a falan atıyorsan buraya profilinin linkini vermeni de isterim.Bakalım neler çıkıyor o ellerinden, nasıl işler yapabiliyorsun.Eğlence adına, müzik adına... :)
Son Düzenleme: Caner Güral ~ 21 Haziran 2007 17:38
o halde senin resminin formatında bir sorun var demektir bir de şöyle dene resmi painte aktar daha sonra üzerinde ne bileyim bi nokta koy yada hiç birşey yapmadan farklı kaydetde sonrasında jpeg e çevir imini degiştir sonra bu günce3l halini almayı dene
Caner Güralböyle iyiyim demenin bi mantığı yok... bi insanın kendini geliştirmesi kadar güzel bişi var mı??ereglilisevgili Caner...Yok canım şimdi, Movie Maker da dandik bir program değil ama benim ve 610377'nin de dediği gibi eğer bu işlerde biraz ciddiysen ve daha iyi, takdire şayan işler yapmak istiyorsan, böyle yazılımları da kullanmayı öğrenmelisin bence.Mesela Sony Vegas var, Adobe Premiere var, Ulead Video Studio (denemedim) var bunlar hep profesyonelce programlar.Özellikle Premiere gerçekten güzel.ben movie ile çeşit çeşit videolar hazırladım.. sorun resim uzantısı ile alakalı değil çünkü önceden de o resimlerden video hazırlamıstım...
teşekkürler...
He, sen "ben böyle iyiyim aslında" diyorsan tabii ki senin hür idaredene kalmış birşey, onunla devam edebilirsin.
Son olarak şunu da söylemek isterim.Eğer ki böyle videolar yapıp, Youtube'a falan atıyorsan buraya profilinin linkini vermeni de isterim.Bakalım neler çıkıyor o ellerinden, nasıl işler yapabiliyorsun.Eğlence adına, müzik adına... :)
önerdiğin yolları deniyeceğim.. şimdiden teşekkürler...youtube' ye yollamıyorum yaptıklarımı...kendi çapımda yapıp yine kendi çapımda eğleniyorum işte :):) merak yani :)
Aynı sorun ne yazıkki bende de var..
Ne yaptım ne ettiysem çözemedim..
Acaba sadece bizim başımıza mı gelmiş de kimse bilmiyor anlamadım..
Bir bilen, bir duyan bir an önce yetişsin de uzansın artık şu geç kalan yardım eli :/
C/Documents and Settings/oturum açtığın kullanıcı adı/Local Settings/Application Data/Microsoft/Movie Maker/ bu dizinde mediatab1 isminde bir dosya varsa silin veya MEDIATAB da olabilir veya işte ne var ne yoksa silin deneyin bakalım
slm arkadaşlar ben de bu sorunu yaşıyorum son denen dosyayı da sildim ama olmuyo yine aynı hataaa
ayrıca sadece resim dosyalarında değil video ve ses dosyalarında da aynı hatayı veriyor.yani dosya uzantısıyla alakalı değilllll
Borga-xMoviemaker 2 'yi indirebilirsin. http://www.microsoft.com/turkiye ... emaker/default.mspxEvet sorunu çözemiyorsan zaten arkadaş sana ne yapacağını söylemiş.OK?
total converter için..
super için
adreslerıne bakabılırı
yaarkadaşlar bende video yaparken kendi kendinekapanıyo program siniroluyorum okadar uğraştıklarım da boşa gidiyo yaa banada yardımcı olursanız sevinirim tşkler