resimler arası slayt geçiişlerindeki zamanı uzatmak istiyorum..nasıl yapabilirim..teşekkür ederim..
movie maker zamanlamayı nasıl ayarlıyoruz??
resmin üstüne gel hafif sağa kaydır mouse çubuğunu sonrda kırmızı bir ok belirlencek ondan tıklayarak sağa doğru çekersen uzatabilirsin.
not: mouse imlecini sağa kaydır dediğim zaman resmi tutmadan
teşekkür ederim önerileriniz için..birden fazla müzik eklemek mümkünmü ..acaba nasıl yapmam gerekiyor.
üst üste movie makerda müzik ekleyemezsin. Ancak biri bittikten sonra ötekini ekleyebilirsin. Yani yanyana koyabilirisn müzikleri.
Bu iş için sana Auda City öneririm. İstediğin kadar müziği mix yapabilirisn. Daha sonra programdan müziği kaydedip movie maker a atarsın.
arkadaşım indiremiyorum bu programı galiba virüs sistemim engelliyor başka varsa öğrenebilirmiyim..teşekkür ederim..
arkadaşlar zamanlamada üst üste gelen resimleri kırmızı okla ayyıramıyorum ancak film şeridinde araya sıkışan resmin ne old görebiliyorum..zamanlamayı istediğim gibi yapamıyorım her resim arası belli dakikayı ben nasıl verebilirim sürükleme dışında....
yukarıdaki menüden araçlar -> seçenekler -> gelişmiş sekmesinde resim ve geçiş süresi var. onları istediğin değeri yap...
o koydugun resimlerin üzerine gel o çift taraflı ok çıkacaktır
araçlar > seçenekler > resim süresi >uygun seçenek