Mozilla'dan Windows 7 ile ilgili uyarı geldi

Banned
16-05-2009, 17:28   |  #26  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
127 mesaj
Fattur
Evet.Çok doğru yazmışsınız.

Tek akıllı sensin zaten bu forumda...

hadi moderatör yalakalarını sayalım 1. bulduk bile...

Banned
16-05-2009, 17:29   |  #27  
Banlandı
127 mesaj

modlar siz de hiç kusura bakmayın ama adam haketti lafı...

Fattur
17-05-2009, 15:13   |  #28  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
cd-rww
hadi moderatör yalakalarını sayalım 1. bulduk bile...
bu işin modertör yalakalığıyla alakası yok.Aynı mesajı herhangi biri yazsaydı ondan alıntı yapardım.Ama yazan Selçuk İslamoğlu adlı bir yönetici olunca yalakalık oluyor....

modlar siz de hiç kusura bakmayın ama adam haketti lafı...
Herkes hakketiğini alsaydı sana ne olurdu artık bilemiyorum...

Ahmet Ertuğrul
18-05-2009, 19:35   |  #29  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

La havleee..

aslanpayi
31-10-2009, 09:38   |  #30  
aslanpayi avatarı
Yeni Üye
27 mesaj

Hepiniz bir acayipsiniz ya objetif düşünün biraz, tartışmasız olarak kalite ve performans açısından firefoxun bütün tarayıcıları şu an sollamakta olduğunu göreceksiniz. Sekmeli sistem yıllardır Firefoxta, eklentiler yıllardır Firefoxta ki neredeyse sınırsız sayıda eklenti ve script desteği sunmakta. Explorerdan daha hızlı açılmakta siteler.Daha fazla sayıda sekme kaldırmakta firefox. Onlarca sekme açıyorum bana mısın demiyor hafif bir trayıcı, oysa IE birkaç tane sekme aç hemen dili beş karış dışarı çıkarıveriyor. Bunların hiçbiri IE7 ye kadar yoktu. 7 sürüm boyunca bu özelliklerin hiçbiri yoktu tek avantajı internet explorerın Anası olan Windows ve Para babası olan Billy'nin çocukları olarak doğup onlara yalakalık etmesidir. Bir internet explorer tamam Windows ile gelmeli ikisi de MS ürünü anladık. Buraya kadar zaten haksız rekabet yokki. ama haksız rekabet burdan sonra başlıyor. Ben winden kaldırmak istiyorum IE kullanmıyorum yer kaplamasın hdd de yer açmak istiyorum. Kaldır kaldırabilirsen. Windows bileşenlerini kullanarak gizle mi diyeceksin? Peki neden sonsuza kadar kaldıramıyorum? madem MS korkmuyor IEnin 1 numara olduğunda iddialı neden kaç tane win sürümü boyunca kendine entegre olarak kurduruyor IE'yi buna cevap verecek ve varsayılan tarayıcısı IE olan kaç kişi var? haksız rekabet değil de ne bu? IE yi winden sonsuza kadar silebilmemin yolunu (ve daha sonra da win'in saçmalamaması kaydı ile tabiki) öğretin tamam kabul edeceğim ben sesimi keseceğim. ama yok arkadaşlar kaldıramıyorsunuz. Neden? çünkü win kullanıyorsunuz. gidin bakalım eleştirdiğiniz linux sürümlerine hangisine giderseniz gidin kaldırabilirsiniz Firefoxu, gidin bakalım yarın birgün çıkacak olan Chrome OS'ye göreceksiniz ki istediğiniz zaman Chrome tarayıcısını kaldırabileceksiniz. Yıllarca olmasa bile Aylarca (en az 6 ay) adamakıllı İE ve Firefox kullanmamış kişilerin bence konuşmaması gerek. Önce ikisini de kullanacaksın tüm özelliklerini karıştıracaksın ve ondan sonra karşılaştıracaksın kullanırken. Sonra da gelip bana diyeceksin varsayılan tarayıcımın hala IE kalmasını istiyorum diye. O zaman ben derim tamam. Ama dikkat ediyorum da IE kullananlar neden haksız rekabet olmadığını açıklamak yerine "tabiki kendi üretimi olan tarayıcıyı varsayılan yapacaklar tilki mi besleyecek koyun?" demekten ileri gidemiyorlar. size "win, firefoxla gelmesi doğru mu?" diye sormadılar ki. "Haksız rekabet ortamı var mı?" diye sordular. Eğer IE win ile geldiğinde dayatılmasa pek çok kullanıcı onu kullanmak yerine tamamen söküp atacak ve böylece istatistikler IEnin rekor sayıda kullanılan tarayıcı yerine yerlerde sürünen bir tarayıcı olduğunu gözler önüne serecektir. Ben objektif olarak bu sorulan soruyu ve benzer soruları Firefox'a geçtiğimden beri sordum ve karşılaştırmasını defalarca deneyerek yaptım. Ve bariz bir farkla firefox 1., Operayı yıllardır kullanmıyorum yorumlarımda o eksik kalacak ama IE firefoxtan sonra geliyor. Chrome da şu anki yapısı ile malesef en sonlarda. Ama bir iki sürüm sonra o da pazardaki yerini alacağa benziyor. Ama Chrome da Firefoxun tabiri caizse yandan yemişi tarzındadır çünkü tamamen bir kötü taklidi ve zaten de firefox motoru kullanmakta. Diyeceğim şu ki Google o kadar büyük şirket ki kendi adına uydu bile atıyor uzaya, o kadar büyük bir şirket oldu ki aklınıza gelebilecek her türlü pazara girdi kendine tarayıcı bile yaptı ama IE motoru kullanacağına bu büyük şirket gitti gitti firefox Motoru kullandı. neden? Çünkü o da iyi biliyor ki firefox aslında bir numara. IE ise sadece kendini kandırmakta. Haksız rekabetin sonucu olarak sadece tavan yapmış yüzdelere sahip. Ama bilinçli internet kullanıcısı Firefox kullandığında IEnin yüzüne bile bakmaz neden mi? çünkü Firefox hakikaten daha kullanışlı. Sabah sabah biraz kafanızı ütüledim ama bütün konudaki mesajları okuduktan sonra hakikaten soruya odaklı cevapların, soruyu hedef alan cevapların sayısı o kadar azdı ki birikti birikti bu en son mesajda patlak verdi işte :D

Herkese İyi Sabahlar,

Bol firefoxlu günler diliyorum.