Yeni firefox indirme linki burada http://ftp.mozilla.org/pub/mozil ... win32.installer.exe
Mozilla Firefox 3.5.5 (shiretoko) [!BETA!]
3.5'ün kod adı Shiretoko'dur zaten. Nedensu Ubuntu'da Firefox yerine Shiretoko olarak geçiyor. Beta sürümleri de kullanacaksanız çökmelere ve sorunlara hazırlıklı olun. Sonra kalkıp "Firefox berbat, sakın geçmeyin" diye bıkbık etmeyin.
Yeni özelliği yokmu sadece isimdemi oynama var ?
3.5.5 i bilmiyorum ama 3.6 beta 1 kurmuştum 4-5 sefer ya kullandım ya kullanamadım... sürekli yanıt vermiyor pozisyonuna geçiyordu... Ayrıca bir betik muhabbeti vardı ne işe yarıyor bilmiyorum :D
Kısaca 3.5.3 e geri döndüm şimdi... yapacak birşey yok... betalara güvenilmiyor....
Boracalin, bu betik dediğiniz işi bi resim çekip , konu açabilir misiniz ?
yada
buraya yazar mısınız ?
yenilkeri neler yani fark ne ?Şu anda shiretokodan giriyorum.Biraz daha hızlı.İnşallah geçmiş ilgili bir bug çıkarmaz(3.6 bazen geçmişi silmiyodu da).3.5'ün kod adı Shiretoko'dur zaten.Nedensu Ubuntu'da Firefox yerine Shiretoko olarak geçiyor. Betasürümleri de kullanacaksanız çökmelere ve sorunlara hazırlıklı olun.Sonra kalkıp "Firefox berbat, sakın geçmeyin" diye bıkbık etmeyin.Yoo bence Shiretoko 3.5.3'ten daha iyiSon Düzenleme: M.G.G ~ 25 Ekim 2009 06:27
Sürüm 3.5.x'in kod adı Shiretoko'dur zaten. 3.5.3 farklı 3.5.5 farklı değil. 3.6 da Namoroka'dır.
Boracalin, bu betik dediğiniz işi bi resim çekip , konu açabilir misiniz ?Ya hatırlarsan dün gecede aynı şeyden bahsetmiştim , yalnız 3.6 betayı kaldırdığım için resim alamam şimdi tekrar kurmayayım 3.6'yı... Ama chip'te oluyordu özellikle ve şöyle bir uyarı gelip takılıyordu : Bu sayfada bir betik çalışmayı durdurdu yada çok geç yanıt veriyor yine de devam etmek istiyor musunuz ? E/H... Evet deyince bayağı bir bekletiyor sonra ya devam ediyor ya donuyor... Hayır deyince direk donuyordu :D
yada
buraya yazar mısınız ?
(bu arada sadece Bora diyebilirsin , CALIN soyadım )bendeki olmasada aynı uyarı :
[URL=http://img163.imageshack.us/i/ekranalnts.jpg/][/URL]Son Düzenleme: Boracalin ~ 25 Ekim 2009 12:15
Yeni firefox indirme linki burada http://ftp.mozilla.org/pub/mozil ... win32.installer.exeBu vermiş olduğunuz sürüm firefox'ın günlük sürümü ve hergün yenilenen bir sürüm. yani yeni bir sürümün yeni bir sürüm olduğundan bahsetmek yanlış olur ve tavsiyem bu tür günlük sürümlerden uzak durmanız.
Yeni dağıtılan (beta değil )3.5.4 sürümünü kullanmak daha mantıklı.
şu an 3.5.4 kurulu... ama açıkcası hayal kırıklığı oldu benim için... 3.5.3 ten yavaş bu yahu ? Valla işin gerçeği chrome kullandıktan sonra (özellikle chrome 4) diğer tarayıcılar oldukça yavaş geliyor... Bir tek 3.6 beta 1 chrome kadar hızlı ama o da ikide bir takılıp düşüyor... Yıllar yılı kullandığım tilkim şu an sadece ie muadili olarak duruyor pc'de... Chrome yüzünden diğer tarayıcıların hızları hep düşük geliyor gözüme... :) (birde safari 4 çok hoşuma gitmişti ve oda gayet hızlıydı ama safari kurduktan sonra sistemde garip garip kasılmalar baş gösterdi ne zaman safariyi kaldırdım sistem topladı anlamadım gitti...???)