Mozilla 3.5.4 çıktı derken hemen ardından 3.5.5 sürümü yayınlandı.
Mozilla Firefox 3.5.5 Türkçe Çıktı
Ben tüm Tarayıcıları denedim onu belki indiririm ?
en hızlı tarayıcı hangisi bilmiyorum ama firefox kullanıyorum:S
Bencede Chrome daha hızlı ama Firefox daha iyi. 1 günden sonra Chrome'de takılmalar yaşamaya başladım. Chip'e konu açmaya çalıştığımda chrome takılıyodu ve işlemi sonlandırmak zorunda kalıyodum...
evet bende de aynı sorun oluyordu chipe konu açarken yanıtı gönder diodum kitleniodu :S
hiç kullanmadım ama bir teste en hızlı tarayıcının safari 4 olduğunu gördüm firefoxa bile fark atıyordu
bu arada firefox 3.6 betayı kullanan var mı herhangi değişiklik yapmışlar mı?
chrome plus bence çözüm....yıllardır firefox kullanırım bi hamlede silip attı bende resmen mozillayı...
Bu sürekli güncellemeler artık sıkmaya başladı. Bir gün javanın bir gün firefox'un öteki gün flash playerın. Bu nedir hiç anlamadım, tamam son kullancıyı korumak istiyorsunuz ama her gün yeni bir şeyi güncellemekten sıkılıyorsun bir süre sonra. Sonra geri tepiyor, insanlar servis paketi gibi büyük güncelleştirmeleri bile yapmaktan kaçınıyor. Yoksa niye insanlar güncelleştirmeler ücretsiz olduğu halde xp sp2, vista sp1, firefox 3.0 vb.leri kullansın, otomatik güncelleştirmeleri kapatsın ki?
ya arkadaşlar mozillayı nasıl kurarım bana yardın eddin
Chrome kullanıyorum ve oldukça memnunum...
Firefox kullanıyordum senelerdir ama Chrome suan icin bir numaram sadece banka islerimde mozilla firefox u tercih ediyorum
hizla hic bir alakasi yok bu tur buyuk programlarin.googlede yahoo mozilla yanliz arama moturunda daha fazla site farki olabilir hizda baglantiniza gore deyisebiliyor su anda almanyada eletrikle en hizli baglanti sekli var 4 sene once kulaniyorlardi turkiyede adsl yeni kabel com gelecek sanirim turkiyeye internete kablolu girilecek hepsi zamanla olacak ben bunlari sizlere nicin yazdim yanlizca spor olsun diye)
kızıl tilki den şaşmayın sağlam kopamıyorum malesef ayrılmaz ikili olduk ...ve win7 performası süperrrrrrr
3.5.2 sürümünü kullanıyordum. Bir kaç gün önce 3.5.5 sürümüne yükselttim firefox u ancak yeni sürüm özellikle facebookta takılmalara ve sık sık kilitlenmelere neden oluyor önceki sürümünde böyle bir sorun yoktu.
3.5.5 sürümü sorunlu bir sürüm.
3.5.2 sürümünü tekrar nereden yükleyebilirim?
chorme flash tabanını java tabanı bakımından biraz sorunlu hızlı olabilir ama firefox daha iyi bu sürümü kullanıcam elbet firefox fan sitelerinde firefox için geliştirilmiş bir çok beta sistemi deneyebiliyorsunuz. Tam Bilgisayar kurtları için yaratılmış bir tarayıcı.
eee tabi kusurları var ama her sürümde bu kusurlar çözülüyor tşkrler
.. şu an firefox ' kullanmama rağmen ( site uyumluluğu açısından). Tarayıcı aleminde hiç haketmediği halde yetim kalmış Operayı tek geçerim . Gerek hızı ( opera 10 ' sürümünde opera turbo cabası çatır çatır çalışıyor) gerekse kullanıcı dostu arayüz speed dial ' ayrıca indirme ve parola yönetisinin kullanışlı oluşu firefox' a göre gayet iyi .
firefox eklenti geliştirici ve elindeki malı satamamış tema yapımcılılarının cennetinden başka bişey değil.
Sıradaki parça bu mesaj konu ile alakalı değil sanki diyen forum editörüne gelsin .