Mozilla Fİrefox tarayıcısını kullanıyorum. Bu tarayıcıya eklenti olarak kullanılan wideo downloaderle youtube den wideoları indirebiliyordum. Bir süredir video indiremiyorum. Geçersiz URL hatasıveriyorç. bu hatadan nasıl kurtulabilirim. Şimdiden tşekkürler
Mozilla Firefox
Mozilla Fİrefox tarayıcısını kullanıyorum. Bu tarayıcıya eklenti olarak kullanılan wideo downloaderle youtube den wideoları indirebiliyordum. Bir süredir video indiremiyorum. Geçersiz URL hatası veriyor. bu hatadan nasıl kurtulabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Verdiği hata da budur:
Download
[youtube.com] Error: Not a valid URL ((). Visit our web to know in detail what video sites are
sorun Firefox değil. download yaptığın URL adresi. Değişmiş yada kaldırılmış olabilir.
Ashampoo ClipFinder 1.12 ( bu programı dene video indirmek için )
Ayrıca, Firefox eklentilerini kontrol et derim.
testassorun Firefox değil. download yaptığın URL adresi. Değişmiş yada kaldırılmış olabilir.Clipfinderi bende tavsıye edıyorum cok işe yarıyor. Ve bırcok sıteden vıdeo ındırebılıyorsun.Ashampoo ClipFinder 1.12 ( bu programı dene video indirmek için )
Ayrıca, Firefox eklentilerini kontrol et derim.
daha önce izlediğim vido için firfoxun sağ alt tarafında buton olarak bulunan wideoDovnloada tıkladığımda direk indiriyordu. Ayrıca indirmek istediğim görüntü o anda youtubeden izlediğim wideodur. Başka yerden link almıyorum
Firefox\Dosya\İçe aktar..\İçe Aktarma Sihirbazı==>'nı kullanarak aldığım Opera Yer İmlerini şimdi Operaya nasıl geri aktarırım?bilen varmı?Çünkü Opera yer imleri zaman zaman durduk yerde siliniyor\kayboluyor.
opera'dan başka taracıya aktarma yapsan da sık kullanılanlar OPERA'da kalır. Senin OPERA'yı kaldırmış olduğuınu göze alıyorum.
ilk önce FİREFOX/YERIMLERI/yerimlerini düzenle bölümüne gel.
buradaki sık kullanılanların hepsini işaretle. daha sonra
DOSYA/DISA AKTAR. GÜvenli bir yere kayıt et. Bu kayıt ettiğin
BOOKMARKS'I, Opera'yı yükledikten sonra Opera/dosya/al-aktar
bölümünden FİREFOX yerimlerini al seçeneğini işaretle. BOOKMARKS'ı kaydettiğin yeri göster bukadar.
NOt: BOOKMARKS'ı Windows'un olmadığı başka bir bölüme kopyala.
bunu hep güncelleyip, format atsanda tekrar buradan çok rahat alabilirsin.
evet bunu biliyordum. diğer tarayıcılar içinde geçerli bu.
ben sen bu konuda opera'da problem yaşıyorsun diye bu şekilde anlatma gereği duydum.
Çünkü Opera yer imleri zaman zaman durduk yerde siliniyor\kayboluyor.
Bundan dolayı izah ettim...
birşeyler duymuşsun ama uygulanabilirliği yok.
Bunu neden dolayı söylediğini anlamadım.
ama istersen sana nasıl yapıldığını resimli bir şekilde anlatabilirim.
ayrıca böyle bir teknik yok diyorsun.
sana anlattığım yerde sık kullanılanlardan birini işaretleyip ctrl+aşağı ok tuşu ile işaretleyebilirsin yada mouse kulanarak.
çok afedersin özür dilerim opera yer imlerini geri aldım(yükledim) sağol ,ben işaretle konusuna takılmıştım onuda çözdüm olay aydınlandı tekrar teşekkür ederim.Yani işte tek tek yerimlerini işaretle diye bir mevzuu söz konusu olamıyor gerçekten onu vurgulamak istedim,ama buradan opera yer imleri ana başlığını seçmem yeterli oldu dışa aktarma da tekrar teşekkür.Benim hatam hemen sana acele cevap yazmak oldu,biraz daha beklemem gerekirdi ,ilgine\yardımına çok teşekkür iyi günler.
edit:17:40:09 saat li mesajımda gerekli(aslında gereksiz) yeri sildim.
bende eksik anlatmış olabilirim. buda senin sinirlenmene yol açmış olabilir. amacım bildiğim konularda yardımcı olmak,
bilmediklerimi de öğrenmek. saygılar...