mozilla firefoxun bilgisayarı çökerttiği doğru mu arkadaşlar?
mozilla firefox
- 1
- 2
internet tarayıcılar pc'i çökertemez arkadaşım böyle şeylere inanma.
Ben hep onu kullanıyorum, şimdiye kadar daha çökmedi.
benim külüstürü çökertememişse başka pc'leri hayatta çökertmez rahat ol.
firefox çökertmez ama firefox u aracı yaparak girdiğin sitedeki virüs çökertebilir...siz siz olun asla bi siteye girince çıkan ********istiyor musunuz?a evet de meyin.hatta hayır da demeyin direk pencereyi kapatın...çünkü buton kodunu değiştirip hayırı evet yapabilirler....
paintingstermozilla firefoxun bilgisayarı çökerttiği doğru mu arkadaşlar?Bunlar microsoft'un uydurduğu şaibeler bunlara inanmayın
bak bu iyiydi.Bunlar microsoft'un uydurduğu şaibeler bunlara inanmayın
Firefox çöker ama pc çökmez. Sanırım arkadaşta bunu demiş... Ara sıra bendede çöktü ama şimdi sağlam.
Her zaman Firefox (Aslında daha iyisi çıkana kadar...)
1 yıldır format atımıyorum.bir zararını görmedim.
Firefox gibisi varmı arkadaşım :D
Bilgisayarı çökertmez ama kendi çökebilir. herkes de mi öyle bilmiyorum ama benim pc yi de biraz yavaşlatıyor.
physfgfirefox çökertmez ama firefox u aracı yaparak girdiğin sitedeki virüs çökertebilir...siz siz olun asla bi siteye girince çıkan ********istiyor musunuz?a evet de meyin.hatta hayır da demeyin direk pencereyi kapatın...çünkü buton kodunu değiştirip hayırı evet yapabilirler....Çok önemli bir detay arada kaynamış, hatırlatma için teşekkürler physfg. Tüm kullanıcılar bu ayrıntıyı dikkate alırlarsa kendi menfaatlerine olur. Evet yada Hayır şeklinde bir seçenekle karşılaştığınızda asla evet yada hayıra basmayın, çünkü her ikiside aynı kapıya çıkıyor. Çarpı (X)dan yada görev yöneticisinden kapatın.
buna gerek kalmıyor ben direk abdlocktan engelliyorum.
firefox u çok eskiden beri kullanırım. hiç bi sorunla karşılaşmadım.
ben firefox kullanmadan önce bilgisayarım çöküyordu
bi de micrsoft wga nın nasıl kurulacağını resimli olarak gösterirken firefox un resmi kaynamış araya
inanmayanlar denesin
bende mozilla çöktü mesajı verdi ama halen çalışıyo bişey anlamadım
piRe_hatırlatma için teşekkürler physfg.eywallah...
sence internet tarayıcısı bilgisayarı çökertir mi?bunların hepsi firefox u kötülemek için uydurulmuş yalanlar
tezahüratlar çoğalsın firefoxa karşı.
Firefox sen bizim herşeyimissin! oooooooooooley oley! oley!
Ne ie ne opera ne chorme varmı senin gibisi bea!
Layaylaylaylaylaylaylay layyy! oooooo Fireofox!
Firefox,İe'den hatta Opera'dan daha kullanışlı hatta daha güvenlidir:D
Ainen mEmoyA kAtılıyorum Bende Pcyi ilk Aldıgım gunden ßeri Mozilla FireFox Kullanıorum daha hiç ßi Zararını gormedim Bence İEden ßile kullanıslı ŞiddetLe Tavsiye Ediyorum.. ßiraz REklam Oldu Ama Pc için İdeaL yAni..
- 1
- 2