5.1 sisteme sahip im fakat mp3 calarken centerden ses gelmiyor.gelmeliyse nasıl gelmeli.Windows ayarları ve ve kendi programlarını iyice karıstırdım.
mp3 calarken
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ses kartın ne ses kartının driverlerini güncelle bi böyle dene bide sadece mp3 çalarkenmi centerden ses gelmiyor
evet dvd fiim seyrederken centerden ses geliyor ya da divx seyrederken calısıyor.Fakat mp3 dinlerken gelmiyor.Bu anormal bir durum olamaz heralde...Bo arada ses kartımın son guncellenmis programını ya da driver ini nasıl bulabilirim.tesekkurler
Aslında sadece mp3 çalaerken centerden ses gelmiyorsa ses kartını güncellemen gerekmez ama yinede güncellemek istiyorsan ses kartının ne olduğunu söyle eğer onboard sa ses kartın anakartının diriverlerini güncellemen lazım ama ben sorunun mp3 çaldığın programla ilgili olduğunu sanıyorum büyük ihtimal bide media playerde dene mp3 leri bakalım ses gelecekmi yine gelmesse haricen bir ses diriverı bulup yükle
bu yaptigin hangi programlar oluyor? eger winampda oluyorssa ve windows media playerde düzgün calisiyorsa farklı bir yolu var. winamptan ayarlıyorsun.
bir cok kisi cünkü winampd da calismadigindan yakınıyordu.
Program çok önemli bence...Jet Audio 5 veya 6'yı dene.5+1'i tam çalıyor.
winamp kullanıyorum ve center den ses alamıyorum bu konuda yakınan insanlardan biriyim.jet audio yu denenmedim.Peki winamp ayarını nasıl yapılıyor.Tesekkurler
Winamp'ın bir hatasından dolayı bu gerçekleşiyor..Properties 'ten Output'dan bir bak orda bir seçenek var o değil altındakini seç ve bir reset at..O zaman bir bak enim de aynı sorunum vardı hallettim böyle...Kesinlikle sorun bu...Burdan hallet..
Sevgiyle Kal
Serdar Kaçmaz.......