ben mp3lerimden bazılarını tekrar audio track e çevirmek istiyorum bunu yapan programlar nedir
yardımcı olursanız sevinirim
tşkler...
ben mp3lerimden bazılarını tekrar audio track e çevirmek istiyorum bunu yapan programlar nedir
yardımcı olursanız sevinirim
tşkler...
saol dostum elimin altındaymış ama onunla yapacagımı bilmiyordum
hazır cevaplamışken şununla da ilgilinersen sevinirim
dvd'im mp3 çalmıyor ama ben mp3 leri dvd nin okuyacagı formatta (avi,mpeg,dat,avseq vs) sıkıştırıp dinlemek istiyorum ne yapılabilir bu konuda
teşekkürler
Dostum Malesef pek bir bilgim yok ama aklımdan teker teker avseq çevirme geldi yada kompile mp3leri birleştirip tek hale getirip avseq veya MPEG Haline çevirmek ama çevirecek program bilmiyorum. :(
mp3leri birleştirip tek hale getirip avseq veya MPEG Haline çevirilir ama bende hangi programla olacağını bilmiyorum
Hi hi Arkadaşlar daha dün yaptım bu olayı ama biraz cin fikir girdi olayın içine. Arkadaşımın biri de aynı sorunla geldi bana. Yaptığım ise çok basit: Piyasada bildiğimiz gibi resimleri aralarına geçiş ve arka fon müziğiekleyerek mpeg haline dönüştürüp video yaratan programlar var. İşte bu programlardan ProShow Gold'u denedim ben. Boş Proshow dosyasına hiçbir resim eklemeden sadece Mp3'leri input edip Movie yaptım. Ondan sonrada o Movie'yi DVd'de oynatması kolay iş zaten. Neyse kolay gelsin size. Valla ben ders çalışmaya gidiyorum. Malum vizeler başladı...[V]
jet audio 6 yapıyor ve cd'ye yazar