Mp3 düzenleme programı?

Mike_23
26-12-2009, 21:25   |  #1  
Mike_23 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
117 mesaj

Bilgisayarımdaki bütün mp3'lerin isimlerini düzgün bir şekilde değiştirmeye çalışıyorum. Ancak bildiğimiz "Ad Değiştir" kısmından isimlerini değiştirdiğim mp3'lerin, Windows Media Player'da çalarken ki gözüken isimleri arasında farklılıklar oluyor. Neyse, orda ki isimlerin de nasıl değiştireleceğini bulmuştum önceden fakat bu yöntemle bir mp3 için iki defa düzenleme yapmam gerekiyor ve artık yoruldum!

"Niye Windows Media Player'da gözüken ismi değiştirmeye çalışıyorsun" derseniz; çünkü burdaki isimleri değiştirmediğim sürece ne iPod'da ne de başka bir mp3 çalarda isimler düzgün bir şekilde çıkmıyor. Yani "Ad Değiştir" kısmından değiştirdiğim gibi. 

Acaba bu iki işlemi aynı anda yapan bir düzenleme programı var mı? Yani hem dosya ismini hem de Media Player'larda ki görünen ismini aynı anda değiştirebilecek bir program...

Qromodynmc
26-12-2009, 21:52   |  #2  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

onu detaylı olarak media playerden düzenlemen lazım bildiğim kadarıyla,albüm adı,sanatçı adı,yıl,tarz falan elle girmen gerekli,bunu winaptanda yapabilirsin heralde.

Mike_23
26-12-2009, 22:39   |  #3  
Mike_23 avatarı
OP Yıllanmış Üye
117 mesaj

Yok dostum düzeltebiliyorum hepsini Media Player'dan, onda sıkıntı yok. Ama hem ordan değiştirip hem de normal dosya adını değiştirmek işkence oluyor. İki defa iş yapıyorsun bir şarkı için yani. Düzenlenecekler listemde de bir sürü mp3 olduğunu düşünürsek eğer, işim biraz uzun sürer gibi.

CarL CoX
26-12-2009, 22:42   |  #4  
CarL CoX avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
614 mesaj

PM At Upload Yapıcam dppoweramp duymuşundur belkii sadece mp3 düzenlemiyo sesin kalitesinide artırıyo

Mike_23
26-12-2009, 23:24   |  #5  
Mike_23 avatarı
OP Yıllanmış Üye
117 mesaj

Peki benim istediğimi tam olarak yapıyor mu?

CarL CoX
27-12-2009, 13:44   |  #6  
CarL CoX avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
614 mesaj
Alıntı: Mike_23  
Peki benim istediğimi tam olarak yapıyor mu?
Senin İstediğin gibi bi program yok bak benim dediğim program senn istediğin hariç hepsini yapıyo mesela bi albümün var isimleri farklı farklı parçaların hepsini seçerek albüm ismini yılını müzik tarzını tek tuşla düzenleyebilirsin .. daha bi çok özelliği var bende 300 Gb küsür albüm var hepsini o programla düzenledim kullanmak lazım