lime wire hariç ....
mp3 indirme programları öneri..
daha hiç kullanmadım ama ares isminde bir prograam varmış oda indiriyor dediler bi deneyin isterseniz ya da hiç uğraşmayın www.imeem.com adresine girin ordan istediğinizi indirin
bencede frostwire inan limewire 5 çeker.
valla dinleyeceğin müzik türüne bağlı... R&B RAP, POP ve Alternatif dinliyosan hangi progrmaı kullanırsan kullan rahat bulursun:)
LimeWire hariç demişsin:F eğer underground müzikler dinliyorsan LimeWire bence iyi...
bence de Limewire ii ama Bearshare var alternatif olarak.
bearshare kendisi bile bilgisayarda virs olarak görülüyor.
ares süper peki arkaplandan inen dosyalara ne demeli Sınırsıza neyse Ya kotalıysa? Ve neti yavaslattığı gerçeğinide saklamamak gerek. :) güldürmeyin beni arkadaşlar, Limewirenin yanında bearshare nasıl alternatif oluyor yahu ;) bunun temel bir açıklaması varmı merak ediyorum. ve Limevirenin güncel zamanda indirilen video mp3 vs. dosyalarında trojan.downloader.N olduğunu bilmiyorsunuz sanırım . Ve indirmede yarım kalan dosyaların Sisteme coktan yerleştiğinide. Hiç biri tavsiyem değil ;) Tavsiyem direk link :) bazı sitelerde flash player ile bu sunuluyor sizde filelist.xml'yi indirin direk linkleri gorun ;)