satın aldığım audio cd'lerdeki parçaları cep bilgisayarıma mp3 olarak aktarmak için dönüştürücü bir programa ihtiyacım var. önerilerinizi bekliyorum..
mp3 oluşturma programı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu konuda öyle çok program var ki... En popülerleri hangisidir bilmiyorum; fakat 10 dergi CD'sinden, bu işi yapan en az 5 program çıkacağından emin olabilirsin. Ben şahsen MediaPlayer'la "wma" [Windows Media Audio] yapıyorum CD'leri; ek bir program kullanmıyorum. Eğer cep bilgisayarınızda wma dinleyemem derseniz, CD'den mp3 oluşturan programlar da kullanabilirsiniz, Media Player'ı bir eklentiyle mp3 oluşturabilir hale de getirebilirsiniz...
Şubat Chip CD'sinde de yer alan Audio Grabber da bu istediğinize yeterli olur...
wma eğer orjinal müzik formatları ise ben NeoAudio diye bir program kullanıyorum ayrıca kendi yaptığım müzikleri wav dan mp3 e wavelab ve mp3 proda çeviriyorum ikiside hepsindende memnunum
kolay gelsin
Cd-ex gayet güzel bir program. ayrıca , güncel bütün mp3 playerlar mp3 dısındaki formatlarıda destekliyorlar. bu yüzden daha kaliteli sonuclar veren , freeware ve open source olan OGG formatını denemeni tavsiye ederim. ben indirdigim dosyalarında OGG olmasına dikkat edip kendimin audio cd den rip ettigim dosyalarıda OGG olarak kaydediyorum.