arkadaşlar 256 yada 512 lik bir mp3 pşayer alıcam ne tavsiye edersiniz teşekkürler
mp3 palyer alacağım
ipod her şekilde işini görebilecek bir cihaz.
Şiddetle tavsşye ederim.
kullandığım ve memnun da kaldığım ; Creative 256 MB Muvo V200
özellikleri >>> http://www.genpatech.com/_urun_s ... nhBak0yNEhNeVl6TVA=
mp3 player alırken şunları da dikkate almanı öneririm ;
-pili harici olsun . şarj için illaki usb gibi aracı bişeyi olmasın .
-içerisine şarkı atabilmek için ayrıca program gerekmesin,daha doğrusu içerisine şarkı atabilmek için kullanılacak bu program zorunlu olmasın . aslında bu programlar mp3 player a şarkıları atarken bellek alanı kazanman için iyi oluyor olabilir , fakat bunun için bu programın şarkı almak isteidğin her bilgisayarda kurulu olması lazım .
-bu madde bi önceki madde ile bağlantılı denebilir , mp3 playerın her bilgisayarda tanınması çok önemli bence.yoksa veri alış verişinde mp3 playerın tanıtım cdsinide yanıda gezdirmek zorunda olcaksın
-birde mp3 player ı bilgisayara bağlıcak olan usb girişi kablo ile değil direk mp3 player üzerinde olsun yoksa birde kablo taşımak zorunda kalcaksın
bendeki mp3 player harici pil , direk usb girişi(bilgisayra bağlantı usb kablo ile değil) , xp işletim sistemine sahip her biligsayar ile ister mp3 olsun ister diğer veri alış verişlerini sorunsuzca yapıyor. haydi kolay gele
shehsuvarkullandığım ve memnun da kaldığım ; Creative 256 MB Muvo V200Bendede 512 mb'si var gayet memnunum.özellikleri >>> http://www.genpatech.com/_urun_s ... nhBak0yNEhNeVl6TVA=
mp3 player alırken şunları da dikkate almanı öneririm ;
-pili harici olsun . şarj için illaki usb gibi aracı bişeyi olmasın .
-içerisine şarkı atabilmek için ayrıca program gerekmesin,daha doğrusu içerisine şarkı atabilmek için kullanılacak bu program zorunlu olmasın . aslında bu programlar mp3 player a şarkıları atarken bellek alanı kazanman için iyi oluyor olabilir , fakat bunun için bu programın şarkı almak isteidğin her bilgisayarda kurulu olması lazım .
-bu madde bi önceki madde ile bağlantılı denebilir , mp3 playerın her bilgisayarda tanınması çok önemli bence.yoksa veri alış verişinde mp3 playerın tanıtım cdsinide yanıda gezdirmek zorunda olcaksın
-birde mp3 player ı bilgisayara bağlıcak olan usb girişi kablo ile değil direk mp3 player üzerinde olsun yoksa birde kablo taşımak zorunda kalcaksınbendeki mp3 player harici pil , direk usb girişi(bilgisayra bağlantı usb kablo ile değil) , xp işletim sistemine sahip her biligsayar ile ister mp3 olsun ister diğer veri alış verişlerini sorunsuzca yapıyor. haydi kolay
bence sony nw-e103 veya 105 al.atrac formatında birkaç gb lık şarkıyı mp3 ten daha kaliteli şekilde saklayabiliyosun.fiyatı da diğerlerine göre çok pahalı değil.aynı galiba.ama sadece atrac dönüşümü biraz uzun sürüyo.istersen mp3 olarak da atabiliyosun.atrac a çevirmek için programı lazım ama.
tuncabbence sony nw-e103 veya 105 al.atrac formatında birkaç gb lık şarkıyı mp3 ten daha kaliteli şekilde saklayabiliyosun.fiyatı da diğerlerine göre çok pahalı değil.aynı galiba.ama sadece atrac dönüşümü biraz uzun sürüyo.istersen mp3 olarak da atabiliyosun.atrac a çevirmek için programı lazım ama.Bu modeller 256mb hafizaya 512mb mp3 calarların sıgdırdıgı kadar mp3 sıgdırıyor ayrıca kucuk pille 2 gün cok rahat gidiyor bence bir göz at.
512 den daha fazla galiba.ben de ondan almayı düşünüyorum.
arkadaşım sana sandisk mp3 playerı öneririm 1gb hafızası artırılabilioyr.. ayrıca radyosu ve radyodan kaydetme özelliği de var(Amerikedan gelmişti bana Türkiyedekilerde var mı radyo bilmiyorum) ayrıca rsesimlerini yükleyeyip bakabiliyorsun, ses kaydedeici olarakta kullanabiliyorsun:) bence süper..