arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi mp3 player almak istiyorum. önerebileceğiniz marka var mı?
bütçe 100 lira.
mp3 player almak istiyorum tavsiyeleriniz....
Kardeş ben şu an kullanmakta olduğum mp3 player'ı tavsiye ederim.Pirhana Quınn Ultra 4 GB mp3 player
GP 970 mAh pil ile 18 saat kesintisiz mizük dinletebiliyor.Yalnız küçük bir sorunu var.Kendi verdiği kulaklık iğrenç.... Ses olarak çok kötü.Onun içinde creative'in HQ-80 model kulaklığını aldım.Gayet kaliteli ses veriyor hatta dışarıyada dinletebilirsin yani...
n onu istemem diyorsan sony'in NWZB 153B model mp3 player ' ını öneririm.Yalnız onunda şöyle bir dezavantajı var:Şarjı bittiği zaman istediğin yerden pil alamıyorsun çünkü kendi içindeki pille çalışıyor ve bilinçsiz kullanıcıysan bir yıl içinde pili ölebilir(yanlış şarj yöntemleri)
bende sony 2 gb kullanıyorum süper bir ürün tam hatırlamıyorum ama 18 saat pil süresi ile çok kullanışlı ve zamping ile bass özelliğide var bence sony al pişman olmazsın
MP3 çalarda biraz karizma olmalı. Sony bu konuda başarılı. Çok güzel hatlara sahip MP3 çalarları var. Ayrıca müzik kalitesi de güzel. Bass tuşu en sevdiğim özelliği.
İpod Shuffle 4.nesil 1 numara.! 79 Liraya almıştım,şuan kampanya yok malesef.
http://www.apple.com/tr/ipodshuffle/
Benim mp3 player ım var.Markası archos.Almanya'dan almıştım.Ama 60 euro.