MP3 Player da win32s.exe virüsü.

technicalte
19-04-2008, 13:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

Merhaba Arkadaşlar

cowon marka mp3 playerımda şöyle bi sorun var
şimdi mp3 player ı takıyorum  üzerine çift tıklayınca normalde açılması lazım ama aynen resimlerde görüldüğü gibi oluyor

IAUDIO(E:) ye çift tıklıyorum

ekrana bu çıkıyor

IAUDIO(E:) ye sağ tıklayınca oluşan görüntü ise bu şekilde, olmaması gereken öğeler var :

ilk resimde bir de kingston usb bellek var ona çift tıklayınca herhangi bir sorun olmuyor normal açılıyor
avast la mp3 player i tarattığımda bir şey bulmuyor
normalde win32s.exe virüsü ile autorun.inf  virüsü , klasör seçeneklerinden "gizli klasörleri göster " seçeneğini aktif edince görülürler
(not: sizin de kontrol etmenizde fayda var )
fakat bunu yaptığım zaman da  genelde bellek kullandığım mp3 player içinde gözükmüyor
bir de "autorun eater" adlı programla mp3 player içinde ki autorun.inf virüslerini sildim yalnız bu win32s.exe ve auotorun.inf virüsleri belleklerden silmek yeterli olmuyormuş laptopdan silmek gerekliymiş
sanırım kendini yine kopyaladı
bu durumu düzeltmek için ne yapmam lazım
nedir bu virüslerden çektiğim :(

yardımlarınız için çok teşekkürler.

frkn_ua
19-04-2008, 15:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

http://www.pcnet.com.tr/forum/ya ... resi-cikiyorsa.html burda çok autorun dosylarının düzeltilmesiyle ilgili bir paylaşım var incelmenizi tavsiye ederim...

technicalte
19-04-2008, 15:46   |  #3  
OP Taze Üye
12 mesaj
frkn_ua
http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/173830-cozum-disklerinizden-birine-cift-tikladiginizda-%22birlikte-ac%22-penceresi-cikiyorsa.html burda çok autorun dosylarının düzeltilmesiyle ilgili bir paylaşım var incelmenizi tavsiye ederim...
kardeş vista kullanıyorum
zaten benim sorunum  tıklayınca şu programla aç uyarısı vermesi değil ki
şimdi ortak laptop kod  felen yazıp başka ayarları bozmayalım :(

başka çözüm önerisi olan yok mu Ağlıyor

asertas
20-04-2008, 21:19   |  #4  
Yıllanmış Üye
353 mesaj

Bilgisayarı tarattır tabi bu virüsü bulup silebilen bi programla