arkadslar ben bi mp3 player-usb bellek almak istiyorum.bunun için bi tavsiyeniz varmı.pek saglam olmadıkları konusunda kulagıma biseyler geldi de .tavsiyeleriniz için sonraull@mynet.com
mp3 playerler
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu konuda Minton a güvenebilirsin.
Bende İPOD mudur nedir onu alcakmış arkadaşım geçen anlatıyordu baya güzelmiş biraz araştır istersen ipod ları...
Dediğin çok doğru eyüp İPOD şu an piyasadaki en iyi mp3 player ama fiyat olrak acayip pahalı bir alet gerçi arkadaş fiyat olrak bi şey belirtmemiş ama onuda düşünebilir.
Walla gökhan ben hiç fiyatlarına bakmadım arkadaşın da dediğin gibi bilmediğimiz için yazdık gitti. Bakalım one düşünüyor...
İpodun fiyatı arkadaşlar en az 500-600 milyon miniler birde bunlar....
Usb bellek türünde istemiş zaten arkadaş burada.
Mintona güvenebilisrin kardeş, çok iyi bir markadır.
www.hepsiburada.com a gir
çok uygun fiyata var
Bende ıpod almayı düşündüm ama fiyatını duyunca dudağım uçukladı bu yüzdende bende minton almaya karar verdim baya araştırdım çevremdede kullananlar var baya iyi geldi fiyat-performans açısından elime bi miktar para geçtiği zaman hemen alıcam.Arkadaşada tavsiyemdir minton ama fiyat olrak sıkıntısı yoksa bence ilk tercihi ipod olmalı.
arkadaslar ben bide minton3006 ya baktım.fena degil.ayrıca inf in yeni kibrit kutusu buyuklügünde biseyi varmıs .onun için sizce mintonmu?inf mi?yoksa muzio mu? bekliyorum.hepinize cok tesekkur ederim arkadslar