üye olmadan ve programsız mp3 indirebileceğim siteler var mı?
paylaşırmısınız
mp3 s,tesi
bu tür bir paylaşım korsana girer arkadaşım ve forumda böyle siteleri paylaşmakta yasak zaten sen en güzeli indir frostwire'i oradan istediğin şarkıları download edersiin.
mp3 istiyorsan, sitelere güvenmemelisin.
hatta çoğu paylaşım programlarına da güvenmemelisin.ama bence en iyisi :
BearShare
*ücretsiz üyelik gerekiyor.
urkatatmp3 istiyorsan, sitelere güvenmemelisin.bir ara bearshare'in setupunda trojan gizliydi şimdiki durumu pek bilmiyorum ama bilgisayara kurmadan antivirüs ve diğer programlarla taratmanızı öneririm.
hatta çoğu paylaşım programlarına da güvenmemelisin.ama bence en iyisi :
BearShare
*ücretsiz üyelik gerekiyor.
ya kimse ttnetmüzik i bilmiyormu hemde yasal ,tabiki üyelik şart
black roseüye olmadan ve programsız mp3 indirebileceğim siteler var mı?Üyeliğe ne gerek var ki !!!En iyisi Limewire Ve Ares"i indir ve kur Dilemediğin kadar mp3 bulursun.Yada www.vivamuzik.com adresine giderek yasal şarkılar dinleyebilirsin...
paylaşırmısını
pcwordya kimse ttnetmüzik i bilmiyormu hemde yasal ,tabiki üyelik şkonuyu açanın ttnet abonesi oldugu ne malumSon Düzenleme: Semih Özyurt ~ 02 Şubat 2009 15:46
pcwordya kimse ttnetmüzik i bilmiyormu hemde yasal ,tabiki üyelik şTtnet Müzik"ten müzik indirmek sınırlı ve aradığın her şarkı yok Maalesef!!!
Zaten üyelik şart dedim şarkılar sürpriz yumurtadan çıkmıyor ,gold üyelikle sınırsız şarkı indirilebiliyor,ayrıca ben istediğim şarkıyı buluyorum .
ttnet te bide .wav fotrmatında bilgisayırınızda media player 10 yüklü olması lazım ki calsın..
bi zahmet yüklersin sana ne zararı olcak
hehe :D 10 sarmıo yaa 11 12 varken :) hem .mp3 duruken .wav napim =)
media 1o en alt sürümü zaten diğer üst sürümlerde de çalabilir
ttnetmüzik ten inen şarkıların ses kalitesi gayet güzel bence
tesekkurler arkadaslar bilgiler icin