mp3 indirme ve tarama programı lazım,bilgisi olan yardımcı olursa sevinirimmm...
byyy
mp3 tarama ve indirme programları?
Ares, Kazaa Lite gibi programları öneririm.Ama Kazaa'dan daha çok Ares'i öneririm.Şu sürümünü indirirsen senin için daha iyi olur.Hem programın türkçe desteği de var.
Sürüm= Ares Lite 1.81
Eğer bulmakta zorlanırsan sana bir link gönderebilirim.
kardeş yollarsan linki benim için daha iyi olur teşekkür ederim şimdiden
teşekkür ederim tonic,her soruma cevap veriyosun ve gayet başarılı sonuçlar elde ediyorum
ne mutlu bana yardımcı olabiliyorsam...
ben limewire indirdim fakat kurarken bilgisayar kilitleniyor bildiğiniz baska program varmı?
ben imesh 6.5 kullannıyorum bence gayet iyi
limewire iyi bir program tabi ingilizce o ayrı ama kaliteli bir program filim konusunda arkadaşıma katılıyorum
arkadaşlar ares lite 1.81 kullanıyorum ya da en azından kullanmaya çalışıyorum:)
4 portlu adsl kullanıyoruz bir türlü bağlantı sağlayamıyor. bu konularda biraz yabancıyım yardımcı olursanız sevinirim. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
cagriyaganarkadaşlar ares lite 1.81 kullanıyorum ya da en azından kullanmaya çalışıyorum:)bunu yeni bir konuyla sorarsan bilenler yardımcı olur burda soruna cevap bekleme derim ben.
4 portlu adsl kullanıyoruz bir türlü bağlantı sağlayamıyor. bu konularda biraz yabancıyım yardımcı olursanız sevinirim. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkü
ben bearshare kullanıyorum
su ana kadar ardığım tüm şarkıları buldum yerli olsun yabancı olsun