mp3

ECHELON_
26-05-2009, 22:56   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

arkadaşlar voxlıne mp3 çalarımı pc ye tktığımda pc içindeki dosyaları görüyor içi dolu ve müzikler çalınıyor pc üzerinden ama pcden çıkarıp pili takıp çalıştırmaya kaltığımda ekranında error diyor ve kapanıyor

mp3 çaları dosta formatladım vırus tarattım temiz çıktı tekrar silip tekrar yükledim yok olmuyor çalışmıyor pc görüyor ama açtığımda müzik çalamıyor ayrıca mp3 çalar pcye takınca v sağtıkla biçimlendirmeye kalktığımda biçimlendiremiyor ama dos üzerinden format g: ile formatlanabiliyor.

sorunum ne bir fikri olan varmı mefta mı oldu acaba mp3

loganwolverine
26-05-2009, 23:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
944 mesaj

destekliyorsa firmware'i güncelle

ECHELON_
26-05-2009, 23:11   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
loganwolverine
destekliyorsa firmware'i gü
hocam firmware ne bilmiyorum ben onu ama bakıyım netten

cbilgen13
26-05-2009, 23:52   |  #4  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
1,441 mesaj

firmware için mp3 çalarının windows'u diyebiliriz...yani mp3 listene yada radyo kanallarına ulaşmak için mp3 çalarının kullandığı yazılım...format atarken bu yazılıma firmware'e ait dosyalarıda silmiş olabilirsin...firmware'ü güncellemeden kasıt mp3 çaların markasını google aratıp kendi sayfasında firmware'ün en güncel sürümünü bularak sayfada ki yönergeler doğrultusunda tekrar yükleyebilirsin...

çoğu mp3 çalar böyle bir durumda kapatıp - açma tekniği ile firmware'ün kullandığı klasör yada sistem dosyalarını kendisi oluşturur tekrar ama seninki düzgün şekilde çalışmıyor demek ki...logan'ın dediği gibi benimde açıkladığım gibi :D uygun firmware'ü bulup tekrar mp3 çalara yüklemen gerekebilir...

ayrıntılı bilgi : http://tr.wikipedia.org/wiki/Donan%C4%B1m_yaz%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1

:D:D hizmette sınır tanımam...:D:D kolay gelsn..

Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 26 Mayıs 2009 23:54
ECHELON_
26-05-2009, 23:59   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
1,644 mesaj

arkadaşlar yardımınız için sğolun teşekkürler ama bendeki mp3 voxlıne nette aradım bir çok kişi bu mp3 ün firmware sini arayıp duruyor ama yok kimse bulamıyor hatta bu meletin net sitesi bile yok neyseki cd sini atmamıştım onu bulup bir bakıyım orda var mı bu yazılım

ne demişler sakla samanı gelir zamanı