İyigünler, elimde birkaçtane Mp4 film ve altyazı var. Filmleri; Bsplayer, Gom Player, Media Player Classic, v.b playerlarda de açmama rağmen altyazıları göremedim.
Altyazılar .srt formatında. Görebilmem için özel bir işlem mi yapmam gerekir, yada başka bir formata mı dönüştürmeliyim
Yardımcı olursanız sevinirim.
Mp4 Altyazı Sorunu
filmin ismiyle altyazının isminin birebir aynı yap ekstra bir işleme gerek yok
örnek film.mp4 film.srt gibi
Hemen deniyorum arkadaşım.
Olmadı arkadaşım. Filmin de altyazınında aı aynı. Gom player de açıyorum. "A Subtitle Avabile" yazıyor ama göstermiyor.
*filmi birde media player classic te açmayı dene
*olmazsa altyazıyı notpadle aç ve altyazının doğruluğunu kontrol et
*o da olmazsa başka bir altyazı indir divxplanet ten
*o da olmazsa bilgisayarıa herhangi bir codec pack yüklüyse onu sil yerine k-lite mega codec kur ordan gelen direct vob sub programıyla problem yaşıcağını sanmıyorum
Vlc media player ile oluyo sanırsam . Tam hatırlamıyorum ama yukardaki seçeneklerden alt yazı dosyanı ekleyip videoyu açıyosun oluyo.
Arkadaşım seni meşgul ettiğim için özür dilerim, ama K-Lite Mega Codec Pack Yüklü, Direct Vob Sub da var. Media Player Classic ile açtım "No Subtitle" yazdı. Altyazıyı başka bir formata mı çevirmem gerekli? Altyazıyı buraya koyuyorum. Sana zahmet bi bakıver. http://www.dosya.cc/PrisonBreak.zip.html
Şimdi Vlc Playerle denedim. Filmi açtığımda altyazıyı algılıyor ama uyumsuz galiba. Altyazıyı çevirebileceğim bir program önerebilirmisiniz?
şuan işyerinden girdiğim için internet sınırlı sadece chip hürriyet ve milliyetin sayfalarına giriyor bu yüzden sana ancak 6 dan sonra yardımcı olabilirim kusura bakma
therapperŞimdi Vlc Playerle denedim. Filmi açtığımda altyazıyı algılıyor ama uyumsuz galiba. Altyazıyı çevirebileceğim bir program önerebilirmisiniz?googleye vlc player ile altyazı falan yaz o sana sonuçları verecektir. Ben şuan tam hatırlamıyorum!