Bilgisayarımdaki müzik arşivimin içinde sevdiğim şarkılardan bir tanesi hiç dikkat etmemiştim Mp4 müş fakat bunu pc dışındaki bi ortamda dinleyebilmem için Mp3 e çevirmem lazım bunu yapacak bir program biliyormusunuz?
Mp4`ü Mp3`e çevirmek?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Download veya inndir.com' a baktınmı onların içinde ben bi tane ücretsiz görmüştüm varisler...
Buldum fakat demo 5 dakikalık çeviri yapıyor http://www.inndir.com/program.php?id=23937 bana daha uzun süreli bi program lazım.Google baktım başka programlarda var fakat Mp4 e çeviri yapıyor bana Mp4 den Mp3 e çeviri yapan bi program lazım.
Ok ben biraz daha araştırayım...
sanırım blaze media veya context convert buişi becerir ikiside mystikmedia.com da
Ben onu hallettim ama yinede sağol.
ben mp4 ü ilk defa duyuyorum belkide yeni fark ediyorum . bunun kalitesi mp3 e göre nasıl ? (ha bu arada varisler3 mp4 konusunda sana yardım edemicem malum :-(( )
Bende duymuştum ama hiç görmemiştim bigün telefonu sevdiğim bi şarkıyı atıcaktım bi türlü gitmiyor bide baktım mp4 müş. Mp4 kalite olrak mp3 ten hiç bir farkı yok sadece boyutları çok küçük yani mp3 ten acayip derecede fazla sıkıştırılmış kalite olarak fark yok olsa bile sen bunu kulağınla algılayamazsın yardım konusuna gelince dediğim gibi baya oldu halledeli bir arkadaşımdan aldığım programla mp3 e çevirdim yinede sağol.
Easy CD-DA Extractor (() ile 30 gün sınırlı bir şekilde bu işi yapabilmenin yanında; Nero Burning Rom (()ile daha önce mp3 le ilgili hiç bir şey yapmamışsan ve tabii demo süren (yanlış bilmiyorsam 30 gün) dolmamışsa Nero Burning Rom un sana tanıdığı 30 hakkı kullanabilmenin yanında Quicktime (() ile de yapabilirsin bunu, eğer bu mp4 ler HE (Yüksek Verimli) AAC değilse çünkü Quick Time HE (Yüksek Verimli) AAC yi tanımıyor.
Çok sağol ama yazdığım gibi sorunu hallettim yinede sağol diğer arkadaşlarda diyorum sorunu hallettim yazmanıza gerek yok artık yani boşuna konuyu güncellemeyelim.Daha önemli konularımız var onlara yardım edelim.
Herkese Teşekkürler.