mpg formatındaki görüntüleriv cepv telefonlarına uyarlamak için yani 3gp formatına dönüştürmek için program veya proramlar arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...!
mpg formatını 3gp dönüşüm
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.http://www.inndir.com/ara.php?ara=3gp
burdaki programlardan video converter ile dönüştürme işini
zoom player ilede bilgisayarında izleme işini yapabilirsin
saolasın kardeş çok teşekkür ederim
bi şey daha ben bu programla mpgler i3 gp ve rm ya dönüştüre biliyorum ama bunun tersi (3gp den mpg ye ve ya rp den mpg ye ) dönüştüremiyorum hata veriyor (fail). bunun nasıl yapılacagını bilen varmı??
Valla hiç bu işle uğraşmadığım için bilmiyorum daha iyi bi telefona kavuşamadım sadece aradım senin isteğin için bunu uygun gördüm ama dediğim gibi konula ilgim olmadığı için bu programın nasıl kullanıldığı hakkında bi fikrim yok verdiğim siteden tekrar indirmeyi dene belki indirirken bi hata oluşmuştur bu yüzden dönüşümde hata veriryordur bide başka alternatifler bulabilirsin googlede 3gp diye bi arat başka programlarda bulşabilirsin
yok downloadta bi hata oluşmadı ama sanırım codeclerle yada veya programın kendi hazırlanışıyla ilgili bi problem neyse yinede herşey için teşşekkür ederim.