MS Office farklı sulara girdi

CHIP Online
11-04-2012, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Microsoft, bir ilke imza attı ve Microsoft Office'i ilk kez alışık olduğu yerin dışına taşıdı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ms-o ... ra-girdi_33038.html

Resimlerle: WP7.5'li Nokia Lumia'lar resmen tanıtıldı!

İki ay önce Microsoft Office'in Symbian ceplerde çalışan bir sürümünü yayınlayacağını söyleyen Nokia, bu dediğini yaptı ve Word, Excel ve PowerPoint'i Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro ve Nokia C6-01 için indirmeye sundu.

Yazılımı indirmek için bu cep telefonlarından birini bilgisayara bağlamak ve Nokia Suite ile bağlanmak yeterli oluyor. Alternatif olarak Nokia Software Update aracı da kullanılabiliyor. Office uygulamaları, birkaç hafta içinde Nokia Store'daki yerini de alacak. Bu arada Office, Nokia N8, E6, 500 için de yayınlanacak, ancak kesin tarih şimdilik açıklanmıyor. Nokia'nın 41MP'lik kameraya sahip cebi 808 PureView ise satışa çıktığında içerisinde Microsoft Office ile beraber gelecek.

Bu gelişme, Microsoft'un Office'i bir mobil platformda ilk kez Windows Phone'un dışına taşıması demek oluyor. Microsoft'un iPad için bir Office geliştirip geliştirmediği ise hala kesinleşmedi.

Tüm konu: MS Office farklı sulara girdi

İzleyin: Nokia'dan dev yazılım güncellemesi!

Resimlerle: WP7.5'li Nokia Lumia'lar resmen tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Office'in Symbian cebinize gelmesi, işlerinizi kolaylaştıracak mı?

erkan1994
11-04-2012, 20:51   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj

şashsen yukaridekilerden herhangi bir cepe sahip olmadığım için benim işlerimi kolaylatımayacak hemde hiç zaten gerek de duymuyorum bana çok karışık geliyor kişisel olarak görüşüm böyle ki olsaydı da zaten kullanmazdım yukarıdakilerden biri cep lerden biri bende olsa bile o kadar söylüyorum kurmazdım tabi arasıra çok çok çok çok ufak tefek lazım oldukları oluyor ama minnacık böyle kıytırık birşey ne google ne apple ne de microsoft işallah ben görürüm şöyle onların yanında yetim hakkı yemiyen temiz bir şirket birgün kurulur da eğer kimse kurmassa ben de kurma ihtimalım var ilerde ve böylelikle kötü emperylist kan emici vampir gibi şirketlerden de bu düzenden de kurtulmuş oluruz arkadaşlar benden demesi bu da cabası.