Microsoft - Windows Nisan 2010 Güncellemeleri;
Microsoft - Windows 'un her ayın 2.haftası, salı günlerinde düzenli olarak gerçekleştirildiği güncellemelerde, bu ay (Nisan 2010) içinde, oldukça derli toplu yamalar görev üstlendirildi.
Geçtiğimiz Mart ayının yamalarından sonra ; Microsoft, İnternet Explorer için önemli ve nisan ayı yamasına kadar beklenmesini uygun görmediği yamayı, Mart ayının sonunda güncelleme ihtiyacı duymuştu.
13 Nisan 2010 Salı günü gerçekleştirilecek güncellemede; 11 yama - 25 belge (dosya) sistemin açığını kapatacak.
Microsoft, önem derecesi yüksek 5 Kritik - 5 önemli - 1 Orta düzey yamayı Windows 7 dahil tüm Windows işletim sistemleri için mutlak atama yaptı. Windows işletim sistemleri ile beraber, Microsoft Office - Microsoft Exchange'de Nisan ayının aşılanacak yazılımları olacak.
Microsoft Ayrıca Uzaktan kod yürütülmeye dayalı Microsoft Security Advisory (981169) VBScript ve Microsoft Security Advisory (977544) SBM içinde güvenlik revizesi sağlayacak.
CHİP Online
MS - Windows Update - Nisan 2010 >>>
Microsoft April Security Bulletins (Level 200)
Microsoft Nisan Güvenlik Bülteni :
Source - Kaynak : MSEvent
gigabyte anakartı olan dikkat etsin nisan güncellemerinde kurulumda internet kartı sürücüleri düzeltilmeyecek şekilde siliniyor iki defa test yaptım ancak sistem geri yükleme ile sorun düzeliyor microsofta bildirdim sorunu düzelmesini bekliyorum. sorun düzeldi teşekkürler microsoft.
Son Düzenleme: kartal7 ~ 19 Nisan 2010 21:36