MS, yine Win 7 RC tarihi verdi ve vazgeçti...

CHIP Online
20-04-2009, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows 7 RC konusunda Microsoft'tan bir hata daha mı? Önce tam tarih verdiler, sonra sildiler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/MS-y ... vazgecti_12231.html

Resimlerle: Windows 7 Build 7106 görüntüleri

Mart ayı içerisinde Microsoft'un sitesinde merakla beklenen Windows 7 RC'in ne zaman yayınlanacağına dair bir tarih ortaya çıkmış ve kısa süre bu tarih ortadan kaybolmuştu. Buna benzer bir yanlışlık bir kez daha yaşandı. Üstelik bu kez Windows 7 RC indirme seçeneği de vardı.

Microsoft'un partner programı bölümünde ortaya çıkan sayfada şunlar yazılıydı: "İş Ortakları: Eğer MSDN veya TechNet üyeliğiniz varsa Windows 7 RC'i şimdi indirebilirsiniz. Yoksa 5 Mayıs 2009'da indirebilirsiniz". Yani bu yazıya göre şu anda Windows 7 RC, MSDN ve Technet üyeliği olan iş ortakları için hazır ve diğer kullanıcılar 5 Mayıs'ı beklemek zorundalar. Fakat şu anda sitenin hiçbir yerinden Windows 7 RC'yi indirmek mümkün değil.

Microsoft çok geçmeden bu hatayı fark ederek, sayfayı yayından kaldırdı ve Beta sayfasına geri döndü. Bu sayfayı görüp Microsoft'un destek hattını arayan kullanıcılara ise şu açıklama yapıldı; "Şu aşamada sadece Dell veya Siemens gibi OEM iş ortakları Windows 7 RC'yi test etme imkanına sahipler, işletim sistemi henüz diğer üyeler için yayınlanmadı".

Önce yayınlanan, ardından yayından kaldırılan açıklamanın ne kadar doğru olduğunu, Microsoft'un yeni bir hata yapıp yapmadığını ancak önümüzdeki günlerde anlayabileceğiz...

İlgili Windows 7 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz...

Tüm konu: MS, yine Win 7 RC tarihi verdi ve vazgeçti...

İzleyin: Windows 7 yine şaşırtıyor

Resimlerle: Windows 7 Build 7106 görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Microsoft niye bu konuda hata yapıp duruyor?

Fattur
20-04-2009, 00:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Kesin bir tarih verip Bazıları gibi rkötü duruma düşmek istemiyor da ondan!!!
Hata falan değil bence ayrıca...

mk1
20-04-2009, 00:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
481 mesaj

ona hata demiyelimde
ne diyelim
reklam diyelim
danışıklı dövüş diyelim
palavra diyelim mi ne diyelim

Turkish Developer
20-04-2009, 00:32   |  #4  
Turkish Developer avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

MSDN & Tech-Net Aboneleri (Partnerler Olarak) İndirilemedi Gibi İfade Yok, Çünkü İndirilebildi Kuruldu . Biliyorum :)=

Fakat Kaldırılmasında Farklı ve Haklı Sebepler Var,Bunuda Çok Doğru Buluyorum.

Öncelikle Donanım Olarak (OEM) Bu Son Halini Kullanıcıdan Önce Denemek İstedi.
Dell in CEO su Özellikle Bu İşletim Sisteminden Çok Mutlu ev Umutlu.

Gelelim Şimdi İkinci Konuya.
İyi veya Kötü Sonuçta Bir Çok Partnet Var ve ,Kullanıcıya Verilen Tarihten Önce Partnerlerin Suhistimasl Davranışları Olabileceği, veya İyi Niyetleri Kullanılarak Sızdırılarak, Torrent Sitelerine Düşmeside Engellenmek istendi Diyebilir.

ve Son Olarak;
Vistada Yaşanan Bazı Kullanıcı Memnuniyetsizliği Bu İşletim Sisteminde Olmaması ve Buraya Kadar Çok Kordineli ve Başarılı Getiren Windows Team in En Hassas Durduğu Noktalardandır.

Muhakkak Bu '' U '' Dönüşü Hakkında Yazılımcı Firma Yetkililerinden Bir Açıklama Gerçekleşecektir.