Merhaba arkadaşlar benim pcde windows 7 ultimate x64 işletim sistemi kurulumu ara sıra kitlenme oluyordu şu msconfig ayarlarıyla oynim kesin gereksiz bişey acık orad onu kapatim dedim sonra normal başlangıcı sectim res attım bi actım tema yüklenmiyor yani windows 7 teması işlenmiyor ses aygıtı görmüyor ağ bağlantısını görmüyor vs sonra msconfigden tekrar hepsini denedim fakat yine aynı format atamadım cünkü format cdsi yok ve cok program yüklü setuplarıda yok ve format cdside indiremem internete baglanamyıorum yardımcı olabilirseniz sevinirim googleda arama yaptım galiba bu durum kimsenin başına gelmemiş bulamadım cünkü iyi günler..
Msconfig ayarları
evet onuda denedim ama malesef olmadı
evet onuda denedim dedim ya bütün ayarlarını denedim ama olmadı
eed yaptım fakat olmuyor sistem geri yükleme yapmak istedim sorunla karşılaştı olmuyor diyor
Bilmediğiniz Yerlerle Uğraşmak Nelere Mal Oluyor Ben Akıllnadım (: Darısı Sana
bu şekilde hatalarla daha pc yi öğrenmek daha güzel.artık bu hiç aklından çıkmaz.aslında bir çok kişi pc kullnamayı böyle küçük hatalarla pekiştiriyor.mesela ben "dosya üzerinde sağı tıkladığınız zaman dosyayı korumak için şifrele kutusunu işaretlemiştim.format attım baktımki resimlerin hiç biri açılmıyor.efs denen şeyle tanıştım.ve o fotoların hepsi gitti."
Merhaba;
Foruma yeni kadıldım. Nette ararken sorumun cevabını formfaki soruyu gördüm tam benim problemimi anlatıyordu ama tam cevap bulamadım.
Konu eski bir konu ama yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.