arkadaslar msı 8600 gts ekran kartında,bilgisayar acılırken kucuk pencerede uyarı cıkıyor.uyarıda ekran kartının yeterı kadar energının alamadıgını bu sebeple ayarını dusurerek sorunu halletmeye calısacak dıyor.neyapmam lazım.psumu yenı alıp takmıstım thernaltake 500 w,anakart msı p35 neofr2,işlemci e6750,kıngston hyprex 2gb dual 800/6400 ram. acaba ekran kartının ustunde bosta bır kablo var acaba onu anakrtta bır yere takmam mı gerekıyor bana bu konuda yarıdmcı olursanız sevınırım.
msı 8600gts ekran kartı sorunu
alttaki resimde işaretlediğim gibi bir giriş olmalı ekrankartının arkasağ tarafında veya tam arkada. 2. resimdeki gibi pin olmalı güç kaynağında oraya takacaksınız. yanlış hatırlamıyorsam beyaz olan 16x diğeri 4x.
1.resim
rosesturkdonanım,ustundekı bostakı kablo neyınnesı bılgın varmı,bırde ben ekran kartını anakartın en usttekı pcıe degılde alttakıne taktım normalmı,benım bu konularda bılgımkartın üstündeki sarmal yapıdaki kabloları soruyorsan muhtemelen fan için güç bağlantısıdır. önemli değil karta gelen enerji ile çalışıyor.kolay gelsin
EDİT: forumda mesaj kalabalığı olmasın diye eski mesajımı düzenledim buradan öğrenebilirsiniz.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (51212) ~ 07 Ağustos 2007 23:56
turkdonanım,ustundekı bostakı kablo neyınnesı bılgın varmı,bırde ben ekran kartını anakartın en usttekı pcıe degılde alttakıne taktım normalmı,benım bu konularda bılgım yokda
sorunun bağlantı hatası olduğunu düşünüyorum.
bahsettıgın yere denk gelecek cıkısı guc kaynagında buamadım nasıl bırsey resım varmı yardımcı olursan sevınırım
bjk semıh baglantı hatası naıl yanı acıklarsan sevınırım
rosesturkdonanım,ustundekı bostakı kablo neyınnesı bılgın varmı,bırde ben ekran kartını anakartın en usttekı pcıe degılde alttakıne taktım normalmı,benım bu konularda bılgım
PCI X16 SLOTUNA TAK
6 yada 8 pinli ek güç girişinini güç kaynağında olması lazım.