windows açıldıktan sonra "MSI fast boot doesnt support this mainboard" diye bir hata mesajı alıyorum. anakartın otomatik driver indirme programı liveupdate 5 ile tüm driverları indirip kurdum halbuki. bu anakarttan kullanan arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum
MSI anakart hata mesajı
hızlı işletim sistemi başlangıcını desteklemiyor hatası çok saçma ama gigabyte kartlarında bazılarında bu sıkıntı vardı. sorunun tüm sorumlusunun ssd disk olduğu tespit edildi anakartın biosunun güncellenmesi ile çözülüyor. sanırım senin ssd nirvanaya ulaşmaa kalkmış sürücüleri güncelleyince anakartta onu engelliyor.
ssd pek uçcak gibi gözükmüyor. pc yi yeni topladım ve stok halde test ettim. ssd degerleri düşük geldi bana. nasıl hızlandırabilirim? biosu default ettim sorun hala devam ediyor. guncelleme sorunu çözecemi gerçekten? pek anlamam ama yapmaya calısacam.
ssd pek uçcak gibi gözükmüyor. pc yi yeni topladım ve stok halde test ettim. ssd degerleri düşük geldi bana. nasıl hızlandırabilirim? biosu default ettim sorun hala devam ediyor. guncelleme sorunu çözecemi gerçekten? pek anlamam ama yapmaya calısacam.Ek olarak temiz önyükleme yap.Tabi biosu doğru düzgün Default etti isen ve MSI Anakarta ait yazılımları(driverler Değil)Silin.
Biosdan AHCI mode veya ACI ile ilgili bir yer görürsen Enabled yap Saveleyip çık.Bios sürümün güncel değilse güncelle(Beta hariç).