MSI FX5200 T128 acil yardımmmmm

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
myuxek
27-01-2006, 14:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Benim MSI K7N2Delta, 80GB Maxtor HDD, 512 400 Mhz Kingston DDRAM, Avermedia TV+FM kart, MSI FX5200 128MB T128 ve Philips 190B4 19" LCD ekrandan oluşan bir sistemim var. Problem Sistemi açtığım zaman ekranda yukarıdan aşağıya doğru kesik çizgiler beliriyor. Windows açıldığı zaman ise beyaz zeminli kısımların içinde tekrar yukarıdan aşağıya olmak üzere uzun çizgiler çıkıyor. Ekrandan olabilecğeni sanmıştım ama fişini çıkardığım zaman No Video Input yazısıjın gayet düzgün olduğunu gördüm. Monitörde herhangi bir arıza yok. İkinci ihtimal ekran kartı ki gerçekten ekran kartından çıktı. Ekran kartını söküp iletkenlerini alkolle bir güzelcene sildim. Çizgiler azda olsa azaldı yine çıkardım tekrar sildim aynı şekilde devam ediyor. Fırça ve hava yardımı ile AGP slotunun içini temizledim herhangi bir düzelme olmadı. Bu arızayı düzeltebilmenin başka bir yolu varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Banned
27-01-2006, 17:48   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
621 mesaj

www.nvidia.com adresinden son driverı yukle.