İyi geceler beyler benim bi sorum vardı zaten soruyu sorup kaçmıcam siz yanıtladıkça bende yanıtlıcam. Şimdi ben bundan 1 sene önce gidip 1899'mu 1799'mu ne işte bu fiyata media markt'tan exper kasa aldım alırkende bilgisayar hakkında hiç bi bilgim olmadığı için çalışana sordum piyasaya yeni çıkan oyunları açarmı diye işte gta 5 cart curt. Adam direk işte 7 var 8 gb ramı varda süperde herşeyi highte açarda falan dedi 1 senedir ben pes'ten başka bişey oynayamıyorum gta 4 bile lowda öyle bi kasıyo ki. Bende bunun üzerine madem çoğu parçası iyi bi ekran kartı dandik ( AMD RADEON HD8350 ) yani sorun sanırsam ekran kartından çünkü doğru düzgün oyun açamıyorum bende en iyisi bi ekran kartı alıyım dedim bütçeme göre MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı var vatan bilgisayarda aşşa linkini atarım zaten bunu çok beğendim çokta istiyorum ama şimdi şöyle bişey var pcnin arkasına baktım 300 Watt yazıyo buda beni korkuttu çoğu yorumda 350 bile açıyo falan yazdıkları için benimki açmaz gibisine geliyo bide kasanın içine sığmazmıymış neymiş şimdi bana yardımcı olabilcek arkadaşlar için ben aşşa anlayabildiğim kadar pcnin özelliklerini yazıcam ama yok içini çek şununu yaz bununu yaz derseniz en kısa zamanda cevap vercem çünkü 2 gün içinde almam lazım elimde kalmasın.
Bu ekran kartının linki; http://www.vatanbilgisayar.com/m ... ti.html#genel-bakis
Buda pcnin genel bilgileri; İntel Core i7 3770 3.40 ghz ----- 8 GB RAM ----- Anakart yerinde sanırsam H61H2- MV yazıyo eğer bu değilse nerden bakıldığını söyleyin yazarım. Şu anki ekran kartım AMD RADEON HD8350 2 GB
öyle işte beyler yorumlarınızı bekliyorum yeni bi güç kaynağı falan almam lazımmı uzun oldu biraz ama şimdiden okumayıp yanıtlayanlar için teşekkürler