MSİ Mi Asus mu?

EmreLie
29-07-2012, 15:04   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj

Benim ana kart DDR2 Asustur.  ancak değiştireceğim. inş. ucuz ve iyi bir anakart alacağım. anakartı alacağım yer ARENA Bayisi orada fiyatlar biraz.. her neyse.. kasamı değiştireceğim ama en son donanımları değiştirdikten sonra.. benim kasada arka panel 5 usb girişi bulunmaktadır.

Gelelim.. anketime 100-150 tl arası ( önerilen: 100-120 TL) MSİ veya ASUS Anakart hangisini nerirsiniz. işlemci phenom ve fx destekleyebilen ( ya ikisini yada phenom)

İzmirlifare
29-07-2012, 15:48   |  #2  
İzmirlifare avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
1,391 mesaj

ASUS AMD PLATFORMLARINDA GIGABYTE MSI ASROCK KADAR BAŞARILI DEĞİLDİR.

TAVSİYEM MSI DEĞİLDE ASROCK ALMANIZDIR O FİYATA.

Kİİ O FİYATADA ANAKART ALMAK ZARARDIR.

EN UYGUN KART http://www.teknobiyotik.com/dona ... a3-atx-anakart.html

EmreLie
29-07-2012, 16:03   |  #3  
OP Yeni Üye
30 mesaj
Alıntı: İzmirlifare  
ASUS AMD PLATFORMLARINDA GIGABYTE MSI ASROCK KADAR BAŞARILI DEĞİLDİR.

TAVSİYEM MSI DEĞİLDE ASROCK ALMANIZDIR O FİYATA.

Kİİ O FİYATADA ANAKART ALMAK ZARARDIR.

EN UYGUN KART http://www.teknobiyotik.com/dona ... a3-atx-anakart.html

olur mu msi 100-150 arsı ddr3 kart var. ama ben sizlerin önerisini ve tavsiyelerinizi dinlemek istedim. bana yabancı bir marka önerdiler. ama ben tanınmadıık marka alamam. ankette msi mi asus mu dedim. (amd işlemciye göre) saygılarımla

İzmirlifare
29-07-2012, 16:07   |  #4  
İzmirlifare avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
1,391 mesaj

bende önerdim ki asrock.

ecs'in bile msı'a kafa tutan anakartları var toyota bile ferrariyi geçebilir. demek istediğim bu markaya aldanmayın asrock alın amd fx am3 için illada msı diyorsanız 150 tl ye anakartlarından alın msı fx size pentinium 4 gibi gelir performansını alamazsınız işlemcinin 150 tl lik kartla ancak i3 - x4 gibi işlemciler çalışır doğru düzgün

EmreLie
29-07-2012, 16:41   |  #5  
OP Yeni Üye
30 mesaj
Alıntı: İzmirlifare  
bende önerdim ki asrock.

ecs'in bile msı'a kafa tutan anakartları var toyota bile ferrariyi geçebilir. demek istediğim bu markaya aldanmayın asrock alın amd fx am3 için illada msı diyorsanız 150 tl ye anakartlarından alın msı fx size pentinium 4 gibi gelir performansını alamazsınız işlemcinin 150 tl lik kartla ancak i3 - x4 gibi işlemciler çalışır doğru düzgü

yok benim gönlümde asus ddr3 var. ama phenom x4 işlemci de alacağım. bütçem 350 tl civarında.. ikisini de ayarlamaya çalışyorum.