arkdaslar bu eski bi anakart bununla uyumlu ekran kartlarının listesini bulabilecegim bi site varmı ben bulamadım. bilgisi olan arkadaslara ilgilerinden dolayı şimdiden tesekürler. eger kartın uyuo uynadıgını anlamanın bir yöntemi varsa onuda yazarsanız sevinirim tek tek kartlara bakarım ben..
Msi Ms-7253 K9VGM-V Anakart ile uyumlu ekran kartı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
arkdaslar bu eski bi anakart bununla uyumlu ekran kartlarının listesini bulabilecegim bi site varmı ben bulamadım. bilgisi olan arkadaslara ilgilerinden dolayı şimdiden tesekürler. eger kartın uyuo uynadıgını anlamanın bir yöntemi varsa onuda yazarsanız sevinirim tek tek kartlara bakarım ben..uyup uymadıgının anlamanın bir yolu varmı yazacaktım karanlıkta biraz yanlıs yazmısım kusura bakmayın:)
arkdaslar bu eski bi anakart bununla uyumlu ekran kartlarının listesini bulabilecegim bi site varmı ben bulamadım. bilgisi olan arkadaslara ilgilerinden dolayı şimdiden tesekürler. eger kartın uyuo uynadıgını anlamanın bir yöntemi varsa onuda yazarsanız sevinirim tek tek kartlara bakarım ben..Link,ini verdiğim bütün ekran kartları anakartına uyar ama powersupply,in gücü yetecekmi ?
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
yüksek bi kart için yeterli degildir kesin su an üzerinde x1550 var secondery yazıyo bunun yerine bişe alcam öle cok teferruatlı olmasada olur oyunları orta seviye acsın yeter. ben yeni kasa toplayacagımdan eskisini yigenime verecem büyük ihtimal ikinci el bi ekran kartı alcam tavsiyen varsa mennun olurum öle cok fazla bilgim yok
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... ils.aspx?I_ID=42908
HD 5570 alabilirsin. Kullandığın güç kaynağın için büyük ihtimalle yeterli olur...