bugün msn 8.5 açarken yeni versiyon yükleme uyarısı geldi msn e giremiyorum msn 8.5 çalıştırmanın yolu yöntemini bilenler
msn 9 kullanmak istemiyorum
Bugun banada o uyarı geldi ne yaptıysam olmadı mecburen 9'u yukledım :(
Bende katılımsız kuruluydu eskiden fakat bugün itibariyle bendede yeni version yükleyin diyor malesef. Eğer çözümünü bilen paylaşırsa seviniriz.
Aynen bnde bulamadım ayrıca plusta çalıştırmıyo 9 :S
bende kulanmak istemiyorum acaba bu 9 yüklemeden eski sürümlerdeki msnyi nasıl çalıştıracaz
live servisleri ve altyapıları değişimde olduğu ve sürekli yenilendiği için eski yazılımlar artık çalışmamaya başlıyor ve yenilere geçmeniz zorunlu. farklı forumlarda alternatifler vardı bikaç ay öncesinden(şimdi tam hatırlamıyorum sormanıza gerek yok:) ama onlarda bir süre hata vermesine sebep olur yazılımın ve yine msn'iniz açılmaz. hem 9. sürümün ne kötülüğü var ki?
ebuddy.com ' dan msn'e girebilirsiniz herhangi bir sürüm veya program istemiyor.
tamamen web tabanlı bir site.
normal msn gibi.
var cozum bu msn 8.5 yukleyın yada 8.1 farketmez sonra
programfıles>msn messenger>msnmsgr.exe yesılcocuk yanı mausun sag tusuıle ozellıklerı tıkla ordanda acılan kutuda uste uyumluluku tıklauyumluluk modu ısaretle uyumluluk mod wın95 ten wındows2000 yap uygulatamam de msn yı ac msn onarılıyor dıcek sonrada msn 8 zınız acılcakbukadar basıt
program fıles>msn messeger>msnmsgr.exe>ozellıkler>uyumluluk>wındows2000 tamam bukadar
herseyın bır yontemı vardır ıyı arastırmak gerekır
benher formatta 9 mu yuklucem bır dusunun msn9 120 mb gbı yuklemesı uzunsuruyor setupu bıle yok ama msn 8.1. .8.5 17 mb ben hala msn8.5kullanıyorum
hemde guncellemeden vede update 9 u zola kullanmdan cozum yolu budur herkes kulllansın ıyı kullanmalaar
by zxsel=)
birde msn 9 mecburen yükledik yani peki gelen kutusunu neden açmıyor tarayıcım mozilla olduğu için olabilirmi?
birde msn 9 mecburen yükledik yani peki gelen kutusunu neden açmıyor tarayıcım mozilla olduğu için olabilirmi?mozillada açmak için mozilla'nın "VARSAYILAN"olarak ayarlanması gerekir 8.5'ta çalıştırmak için yüklendikten sonra msn ikonuna sağ tık yapıp özellikler uyumluluk deyin "bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır" deyip windows 2000 olarak ayarlayıp kaydedin
Uyumluluğu Windows XP SP2 ya da daha eski sürümlere ayarlayın Olmazsa da 9 Yükleyin , 2 dk bakıp da İğrenç demekle olmuyor.Alışman lazım ben de hiç beğenmemiştim ama 1 yıldır Kullanıyorum =)
http://www.megaupload.com/?d=BBAY6WE8
burdaki dosyayı indirin içinde açıklama var yeni msn kapalıyken bile bilgisayarı yavaşlatıyor ben bu yöntemle 8.5 u rahatça kulanıyorum
mozillada açmak için mozilla'nın "VARSAYILAN"olarak ayarlanması gerekir 8.5'ta çalıştırmak için yüklendikten sonra msn ikonuna sağ tık yapıp özellikler uyumluluk deyin "bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır" deyip windows 2000 olarak ayarlayıpÇok teşekkürler semih özyurt