msn 9.0 yükledim ve her actıgımda böyle bir hata veriyor.hata raporu gönder -gönderme diyorum
hiç bişi yapamadan hemen kapanıyor ne yapmalıyım neden kaynaklanıyor acaba bu sürümüde kullanmak istiyorum yardım edersenizcok sevinirim
msn 9.0 yükledim ve her actıgımda böyle bir hata veriyor.hata raporu gönder -gönderme diyorum
hiç bişi yapamadan hemen kapanıyor ne yapmalıyım neden kaynaklanıyor acaba bu sürümüde kullanmak istiyorum yardım edersenizcok sevinirim
bilgisayarınızın tarihini duzeltin girer
nasıl bir hata veriyor tam olarak söyler misin?
windows live communications platform bir sorunla karsışaştı ve kapatılması gerekiyor.bu durumdan dolayı özür dileriz.
hata bu
Arkadaşım aynısı bende vardı o hataya tıklamadıkça msn i normal şekilde kullanabiliyorsun ama yine de çok can sıkıcı bir durum tabi ki.
Benim hatayı nasıl çözdüğüme gelince.
İnternette araştırdığımda problemin bilgisayarda varolan "malware" zararlı yazılımlarından kaynaklandığını buldum ve "Malwarebytes' Anti-Malware" isimli programı yükleyip bilgisayarımı tarattırdım ve temizlettim. Google a yazarsan programı bulup indirebilirsin ama istersen sana programın linkini atabilirim. Kolay gelsin...
deniyorum hemen sonucunu bildirirm size umarım olur
bekliyorum sonucu bende...bilgilendirirsen herkes için faydalı olur
allah razı olsun düzeldi hata vermedi şu ana kadar çok tşk ederim
bir şey daha sormak istiyorum öncekilerde ana penceredeki mail zarfına tıklayınca direk gelen kutusuna gidiyordu .msn 9.0 da zarfa tıkladıgımda şifremi mail adresimi yazmamı istiyor vede yabancı bunu nasıl ortadan kaldırabilirim direk maillerimi görmem için
cimbomlu52bir şey daha sormak istiyorum öncekilerde ana penceredeki mail zarfına tıklayınca direk gelen kutusuna gidiyordu .msn 9.0 da zarfa tıkladıgımda şifremi mail adresimi yazmamı istiyor vede yabancı bunu nasıl ortadan kaldırabilirim direk maillerimi görmem içvarsayılan tarayıcınızı dğiştirmişsiniz sanırım hotmaile girerken şifre sormaması icin(msnden girerken) internet explorerla acılması gerek sayfanın
Benim PC'mde de sadece benim MSN'mde hata veriyor.Nasıl düzeltcem bunu hata kodu 8100030d
Aynı hata bendede var ve trojenleri söylenen Malwarebytes' Anti-Malware programıyla taratmama rağme problem devam ediyor ne yapmamı tavsiye edersiniz.?