msn 8.5 kullanıyordum pc ye format attım yeniden kurdum msn 8.5 i de kyrum şimdi bana sorun veriyor sistem dosyasında sorun olduğunu söylüyor bir kaç kere sildim ve yine kurdum ama hala aynı hata ne yapabilirm msn ye girmiyor
msn çalışmıyor hata
msn'i hangi programla kaldırıyorsunki tekrar kurmadan önce arkasında kalıntı bırakmadığından emin ol program filesta varsa klasörünü silip öyle kur bu arada sana bir tavsiye bu sefer kurmadan önce başka bir siteden indir.
revo uninstaller ve your uninstaller 2008 ile siliyorum sonra yeniden kuruyorum kurarken indidrdiklerim de oldu aralık ayı chip dvd sinden yükledim ama sonuç değişmiyor
birde kendi sitesinden indirerek dene bakalım aynı hatayı verecekmi kurarken herhangi bir eklenti yükleme direk programı kur bazen hata veren sürümünden bir düşük sürümünü yüklemekde işe yarayabiliyor.programı kaldırınca bu sefer ccleaner programıyla temizlik yapıp öyle kur.
onuda denedim kendi sitesindende indirdim ama sistem dosyasında hata vermekte ısrarcı yeni format atılmış bi pc neden sitem dosyası hatası veriyor anlamdım
msnyi rogram ekle kaldırdan kaldır.
başlat>çalıştır>regedit>HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
dosyasını sil, sonra msnyi tekrar kur..??
ben di deneyim arkadaşım sonucu sana söylerim olacak mı bakalım
01apachi arkadaşım dediğini yaptım çok teşekkürler oldu seni tebrikediyorum ayrıca yardım için yorum yazan diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum da bi de bunun mantğını yazar mısın neden yeni format atılmış bir pc böyle hata verdi ve dediğini yapınca neden sorun ortadan kalktı