Messenger 7.0 kullanıyorum. Oturumum açıkken nasıl çevrim dışı görünebilirim ve çevrim dışı görünürken aynı zamanda nasıl chat yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Msn de Çevrim Dışı Görünmek
oturum açarken oturum açma durumunu seçebiliyorsun kullanıcı adı şifreni girdikten sonra. hemen alttaki yerde seçili ayar "çevrim içi" . sen ona tıkla "çevrim dışı" seç . sonra da oturum aç de . çevrim dışı yazışmak için ise msn 8,0 kullanmalısın .msn 7 de çevrim dışı yazışabilmek ancak sana çevrim dışı ileti gönderen birine cvp yazarken olur . şimdiden bişey değil :p
çeşitli 3. parti programlar var.bunlardan biri msg discovery.ayarlarını bilmiyorum ama bu yazılımla yapılabiliyor.ek yazılımsız yapmak istiyorsanız windows live messenger tavsiye ederim:D(zaten msn olarak başka alternatif yok ama:D)
MSN in 7.0 serisinde çevrimdışı konuşma özelliği yok. live mesenger ve üst versiyonlarında bu istediğini yapabilirsin.
BOOMFUNKMCSMSN in 7.0 serisinde çevrimdışı konuşma özelliği yok. live mesenger ve üst versiyonlarında bu istediğini yapabilirsin.Bazı eklentileri yüklersen neden oolmasınki ?kolay gelsin...Msn de çevrimdışı olarak sohbet etmek için yapılmış bir uygulamadır.
Çevrimdısı konusma1. Adım: şimdi öncelikle http://www.msgplus.net/download.php sitesine gidip messenger plus 3 ü indiriyoruz..
2..Adım:Msn plus ı kurduktan sonra msn nimizi kapatıp açalım.
>sonra plus ın yüklendi?ini göreceğiz..3.Adım:Evet plus ın yüklü olduğunu gördük..tıklayalım o zaman ve tercihler
>diyelim.4.adım:tercihler dediğimizde açılan ana pencereden "eklentiler" diyelim
bakalım..Gördüğümüz gibi eklentiler kısmı bos..ama eklenti sitesine gidebileceğimiz adresin linki asağıdadır..
Linke tıklayıp..eklenti sitesine gidelim ve StuffPlug-NG 2.2.229b download edelim...
5. yukledikten sonra msn yi kapatıp tekrar açalım6. Adımda eklentiler bos tu simdi ise eklenti sütununda
stuff-ng eklentisinin yüklenmiş olduğunu görecek..hemen stuff-ng
eklentisinin üstüne tek sol tık yapıp altındaki yapılandır ikonuna
basalım.Mavi ekran açıldı oradan General a tıklayalım..
orada ALLOW TALKYNG TO BLOCKED CONTACTS isaretli oldugunu kontrol edelim (isaretli oluyo genelde ) ok deyip msn yi açıp kapatalım...
NOT : ( ek bilgi : Show message when contact closes conversation u
isaretlersen kisi sizin pencerenizi kapatınca size haber gelir kisi konusmadan ayrıldı diye,
yani sizin penceresini kapattınızda bu arada ögrenmis olursunuz.....7. Adımda. bi kisiyi engelleyin ve anlık ileti gönderin ona fakat o sizi çevrimdısı gö
http://www.msgplus.net/download.php
dostum mcafee site advisör bu sitenin güvenli olmadığını ve msn plus 3 te trojan olduğunu söylüyor..
arkadaşım live masenger 8.5 yükle msn 7.o bilmiyorum ama msn 8.5 güzel