Windows Live Messenger 8.5 kullanıyorum. 750 kb'lık dosyalar bile birkaç dakika içinde geliyor sebebi ne olabilir?
MSN'de dosya paylaşımı çok yavaş
msnde dosya paylasımı zaten cok yavas gidio, bu senden veya karsıdakinden kaynaklanmıo MSN sunucularından ve dosya gonderme isleyisinden dolayı. ama yok yinede cok yavas diosan o anda interneti kullanan baska uygulamalar olup olmadıgına bi bak(arkadasında), bide pek karsılasılmasada bazı bolgelerin adsl altyapısı cok eski(otekiler cokmu yeni? hayır ama daha eskileride var iste:) ve bu gercekten yavaslama yapıo. ornegin ist/zeytinburnu ilcesindeki altyapı cok eski ve kaldıramıo yükü artık. ben ordaki arkadasa dosya atarken ufak büyük farketmio cok yavas gidio, ama bahcelievler'deki arkadasa gayet hızlı gidio(ben sultanahmet'tenim bu arada:). biraz ozele kactık ama cevap cevaptır
Teşekkürler, son 1-2 aydır böyle ondan önce normaldi. :)
OmerCagatayTeşekkürler, son 1-2 aydır böyle ondan önce normaldi. :)rica ederim, ama elden gelmio iste bisi yavas mavas idare etces, yakında duzelir ins.
Sorunun kaynağı discovery imiş. Sildim regeditten girdilerinide sildim eski haline döndü hız.