Selamlar, messenger görünümünden msn.de birinin beni engellediğini görebiliyorum. Benim sorum şu, o kişi benim engelleyip engellemediğine baktığımı anladığını ve bunu bana kanıtlayabileceğini söylüyor. yani onun profiline yada msn.de üstüne tıkladığımı ona rapor eden bir program mı var? Msn Discovery diye bir program duymuştum. Benim baktığımı nasıl görüyor ?
Msn'de engelleyeni görme
Hayır öyle bir program yok için rahat olsun
msnde sildiğin anlaşılır ama engellediğin anlaşılmıyor.. ancak msnde gizlilik bölümünde "yalnızca izinli listemdeki kişiler durumumu görebilir ve bana ileti gönderebilir" seçeneği aktif olmalı. yoksa engellediğin bazı internet siteleri aracılığıyla anlaşılır.
Msn Discovery adlı programla engelleyen kişiyide sizi silen kişiyide gorebilirsiniz ama %100 dogru oldugu soylenemez
Msn'de engel görmeyi, o kişinin üzerine sağ tıklayıp,sonra profilinden,profil ayrıntılarını göster deyip,sonra da, web messenger görünümü görünüyorsa,engelli değildir, görünmüyorsa,engellemiştir olarak biliyorum ve doğru çıkıyor.Bunun kesinliğini bilmiyorum.Fakat benim asıl sorum, arkadaşım benim onun engelleyip engellmediğine baktığımı gördüğünü söylüyor.O zaman msn listesinde,onun üzerine tıkladığımı,space'ine baktığımı görüyor demektir. Buda sanırım, Msn Discovery programıyla oluyor.Kullanmadım ama.Arkadaşım ona baktığımı nereden görüyor.hatta sana kanıtlarım diyor.Nasıl kanıtlar?Onun profiline baktığımın kayıtlarınımı tutuyor bu program?? Yada var mı böyle bir program?
Msn Discovery ile onu yapamaz sen onun sitedeki sayfası aracılığıyla engelleyip engellemediğini görebiliyorsun oda sitede kimlerin kendini ziyaret ettiğine bakarak senin bakıp bakmadığını öğreniyor
Evet doğru ya,bu aklıma gelmişti. Fakat bulamamıştım. Benim de space'im var, nereden bakılıyor kimlerin ziyaret ettiği ve ziyaret ettiğimi gizleyebiliyor muyum?