selam arkadaslr konuyu yanlis ctim ben internette msn uzerinden grup olarak 3 kisi veya daha fazla kisilerle ayni ortamda oturum acabilirmiyim nasil yapilir yahoo da oluyor ama msn de bilen varmi saygilar
msn de gurup oturumu acma
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bir kisi ile baglantin varken daha dogrusu sohbet ederken yukarida menulerde kisi cagir diye bi bolum var oraya tikla 3. kiside gelecektir ayni ekrandan ucunuzde konusabileceksiniz....
dostum hangi menuden yapacagim bu kisi msnde oluncami olacak yokken ekleme olmazmi bana sirayla yazarsan sevinirim hoscakal baktim ama neredn bulamadim
İlk önce bir arkadaşın la konuşma başlat daha sonra yukarıdaki DAVET butonuna tıkla ordan online olan arkadaşlarının listesi çıkacaktır ordan istediğine çift tıklarsan aynı pencereye gelecek ve yazdığı herşeyi iki kişi görebileceksiniz ve sizde yazınca oda görecektir... Sadece davet kısmına gir gerisi çok kolay...
ewet eyup kardes hakli oradan yapacaksin...ama mutlaka birinle oturum acmis olman gerek
oldu eyup ve arkadaslar sanirim aksama online olurlarsa haletmeye calisacagim sagolun
alıntı:
Gönderen : eyupkorkİlk önce bir arkadaşın la konuşma başlat daha sonra yukarıdaki DAVET butonuna tıkla ordan online olan arkadaşlarının listesi çıkacaktır ordan istediğine çift tıklarsan aynı pencereye gelecek ve yazdığı herşeyi iki kişi görebileceksiniz ve sizde yazınca oda görecektir... Sadece davet kısmına gir gerisi çok kolay...
İlave edecek hiçbir şey yok evet bunları yapmalısın, iş zor değil. Umarım halledersin en kısa sürede...