msn de her mail okumam için devamlı şifr

HPQ-User
04-09-2008, 22:32   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

kazanova sormuş:
mail lerimi msn açıkken devamlı her açmamda şifre istemesi ile sorumun yanıtını sizden istenilen şekilde alamadım.servisçi getirtip ona düzlttttirdim.msn/seçenekler/araçlar/gizlilik/güvenlik/şifremi her defasında iste seçeneği aktif durumda olduğundan kaynaklanıyormuş.bu şık 1. sıraki şıktır.bu şıkkı pasif hale getirdik.artık şifresiz olarak okuyabiliyorum.bunu size aynı problemle karşılaşan olursa yardımcı olmanız amacıyla yazıyom.
benim şimdiki sorunum ise;.gitti gidiyor sitesi resim boyutu 2 gb. üzerinde kabul etmiyor.çözünürlüğü 3 mp. olan makinelerde kabulş ediyor.kameramda nasıl bir ayarlama yapmalıyım ki,sresim boyutunu düşüreyim.
başka bir sorunum;mini dvd li video kameramın çektiği dvd leri bilgisayarım gösteriyor.fakat ses çıkmıyor.ne kadar ses ayarları varsa yaptım.ama olmadı.bir arkadaşın bilgisayarına taktım.onda ses geliyor.yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla iyi çalışmalar.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
profesyonel windows xp yazılım.masa üstü bilgisayar.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

Mehmet-
04-09-2008, 22:41   |  #2  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

1-- Ücretsiz bir yazılım olan Picasa'yı öneriyorum. Bununla fotoğraflarınızda istediğiniz gibi değişiklikler yapabilirsiniz. Fotoğrafın çözünürlüğünü istediğiniz oranlarda düşürebilirsiniz.
İndirmek için: http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=772

2-- Bu sorun için bilgisayarınıza codeck kurmanızı öneriyorum. İndirmek için: http://download.chip.eu/tr/download_tr_176342.html

Son Düzenleme: Mehmet- ~ 04 Eylül 2008 22:44
Ahmet_79
04-09-2008, 22:50   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj

birincisi

ikincisi