Paralı msn'le ilgili bi sitede okudum.Sizinlede paylaşayım.
DİKKAT
ALDATMACAYA KANMAYIN
Geçenlerde bana hotmail müşteri hizmetlerinden aşağıdaki mail geldi
güya hotmail paralı olacak ve belirtilen tarihe kadar ücretsiz kullanmam için istenilen linki tıklamam isteniyor
ben de linki tıkladım adres çubuğunda hotmaille alakası olmayan bir hosting sitesini gördüm
kullanıcı adını yazdım şifre bölümüde de çok adi ve şerefsizsiniz kekler diye yazdım.
Sakın böyle bir mail geldiğinde kullanıcı adı ve şifrenizi yazmayın.
Aksi taktirde şifreniz kopyalanıp birileri tarafından ele geçirilecek demektir.
Benden söylemesi .........
Kankim Kürşat Şentürk maili yetkililere ileterek vatandaşlık görevini yerine getirmiştir.
SON GELİŞME:
bana bu maili yollayan kişinin ip ve giriş yaptıgı saat tarih tespit edilmiştir.
06/14/06 09:11AM IP adresi 81.215.187.112
uyelik.hizmetleri@hotmail.com
arkadaşlar türkiyede fake ile hack edilen adresleriniz için mutlaka savcılıga suc duyurusunda
bulunun
İŞTE O SAHTE MAİL
Sevgili Hotmail Kullanıcıları;
Yıllardır ücretsiz olarak sürdürdüğümüz ve sizlerin de desteği ile 30,000,000 kullanıcıyı geçmiş olan Hotmail hizmetlerine ne yazık ki bundan sonra ücretli olarak yürütmek durumundayız.
E-mail hizmetimizi ise belli bir kullanıcıya kadar ücretsiz devam edecek. Bu bağlamda ücretli olarak vermeye devam edeceğimiz bu hizmetin bundan sonra daha da kaliteli olacağı sözünü gururla verebiliriz sizlere.
Hizmetlerimiz 31 Ağustos 2006 Perşembe
gününe kadar ücretsiz olarak devam edecektir. Perşembe gününe kadar lütfen Hotmail üyeliğinizi aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz moda geçişinizi onaylayınız. Aksi takdir de mail hesabınız silinecektir. Teşekkürler.
Ücretsiz Hotmail'e Devam Etmek İstiyorum! " Özellikle linki kaldırdım"
E-postanızı denetliyor ancak anlık çevrimiçi konuşma seçeneğinizin olmasını mı istiyorsunuz? MSN Messenger kişilerinizi Hotmail hesabınıza eklemeniz yeterlidir. Bunu yapmak çok kolay:
1. Hotmail Gelen Kutunuza gidin ve MSN Messenger durumunu tıklatın. Bunu, sol üst köşedeki MSN Hotmail logosunun altında bulabilirsiniz.
2. Messenger Kişilerine Ekle seçeneğini belirleyin ve yeni bir MSN Messenger kişisi oluşturun.
Eklediğiniz kişileri Hotmail'de sonraki oturum açışınızda görürsünüz