arkadaşlar bende vista home premium var webcamın vista driverini sitesinden bulup indirdim. fakat görüntü olduğu hald emsn de ses n egeliyor nede gidiyor.web camım sertec vimicron ses kartımın vista driveri yüklü. ses kartının vista driverini yükledikten sonra kullanılabilir jak girişi yok diyor anakartım ASUS P5VD2-VM VIA P4M900 SOKET 775 ANAKART sorunu bir türlü halledemedim yardım ederseniz sevinirim
msn de ses sorunu
öncelikle seskartının driverini tamamen kaldır. wep camın ses girişini cıkart daha sonra driveri bastan kur kurduktan sonra bilgisayarı yeniden baslat ve wep camın ses girişini tak.
söylediğini aynen yaptım ses kartının bütün driverlerini kaldırdım webcamnında mikrofon girişini çıkarıp yükledim fakat sorun hala devam ediyor
sorun msn ayarlarında olabilir sesin gitmemesi msn de bir pencere aç üstten araclara gir daha sonra ses ve görüntü kurulumuna gir ileri ileri diyerek ses ayarlarına geleceksin burda mikrofon takılı oldugu durumda kutucukta ses kartı adı yazar burda iki secenek olabilir bu secenklerin ikisinide deneyip mikrofona konus eger yesil bir belirgi yükseliyorsa ses gidiyordur o durumda kaydet cıki
arkadaşlar msn de araçlara girip ayarlara tıkladım ses ve görüntü kurulumunu yaptım. denemek amacıyla mikrofona konuştuğumda ses gittiğini yani yeşil ışık yukarı çıkıp iniyor.yani herşey normal görünüyor .ama karşılıklı konuşmada ses gidip gelmiyor.