Değerli arkadaşlar ve yöneticiler, sürekli güncel olan msn plus kullanıyorum. Ancak son günlerde görüntülü görüşme yapmak istediğimde msn sayfamdaki kameramın üzerinde bir çarpı işareti var ve görüşme yapamıyorum. Karşı tarafın görüntüsü geliyor. Bugün kameranın sürücüsünü kaldırdım ve tekrar kurdum ama aynısı yine oldu. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla
MSN de webcam çalışmıyor.
webcamınızın kablosunun bilgisayarınıza takılı olduğundan emin olun ve cd sinden driverini yüklemeyi deneyin.
MSN araçlarında kameram çalışıyor ancak görüntülü aramada kapalı görünüyor.
arkadaşlar aynı sorun bende de var
eğer bu sorunu aşabilen biri varsa lütfen sölesin nasıl düzelecek bu msn deki cam sorunu
görüntülü arama başlat dediğim de kendi webcam ım da çarpı(x) işateti çıkıyo neyi denedimse düzeltemedim
driverleri kaldırıp yükledim 100 kere farklı driver ları bile yükledim olmuyo format attım olmadı msn kaldırdım yükledim olmadı çıldırıcam servis bile çözemedi
Valla deniz0681, bendeki sorun kendiliğinden çözüldü. Kameranın kapağı kapalıyken açtım yanlışlıkla, sonra göstermeye başladı. Birde kamera isteği gönderdikdikten sonra kameranı aç kapa, belki düzelir.
arkdaşlar ben bu sorunu çözdüm sonunda 3 ay a varan uzun uğraşlar sonunda :)
ama inanın çok kolay ve çokkkkk basit bi çözümü var.öncelikle şunu söleyim cam driverleriyle windows la ilgili bi sorun değil bu yada bi çakışma deil.msn 9 la alakalı bi sorun bu.msn den araçlara ordan da ses ve görüntü kurulumuna giriyosunuz ve ilerleyip kamera ayarlarına geliyorsunuz sonra web cam ayarları diye bölüm var ya oraya girip default yada reset yazan yere tıklayın bölece web cam ayarları kendini yeniliyor ve tamam deyip kapatıp çıkın.sorun çözüldü işte. artık kameranızda sorun olmayacaktırr.bu sorun benim hem lap top da hemde masaüstü p.c de çözüldü. işte bu kadar arkadaşlar. hadi size cam lı bol sohbetler :) artık böle bi sorununuz yok . allah razı olsun deyin yeter arkadaşlar emeğe saygı :)