Arkadaslar ben msn deki gelen mail leri okuduktan sonra silerim bayagida toplanmisti ben xp kulaniyorum dun format cektim simdi silinen mailleri bulamiyorum bunlarin geri gelme olanagi varmi bunu bilmek istiyorum nereden bulurum yardimlar icin tsk simdiden
MSN DEKI SILDIGIM VE ARADIGIM MAIL LER
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.simdi mailller pc ne gelmiyor sadece sen orada gelen maili okuyorsun mail hesabına girersen bu maillere erisebilirsin.Ancak oradanda sildiysen Çöp kutusuna bak yani mail hesabındaki çöp kutusuna orada bulamassan malesef geri onları bulma imkanın yok galiba?
sanirim yok cunku cop kutusunuda bosaltmistim bende saniyorum bu arkadaslairn adresleri yok oldu ne yapalim birisi bari her zaman yanimda yardimima kosuyor onu kucuk bir saygizisligindan dolayi kirildim ama ne yapalim bu kisiler nede olsa genc bunlar belki benim yasima gelince onlarda olgunlasirlar ben yinede bana cevap yazdigin icin tsk ederim
lütfen konu dısına cıkma eger biseler soleyeceksen ozelden mesaj at tamammı baska insanlar bu konuya ilgii mesajlara bakmak için geliyolar.
mrcplus ben konuyu sanirim saptirdim ama seninlen bir ilgisi oldugunu sanmamistim sen neden reaksiyon gosterdin bunu anlamadim ben isim vereck olsam zaten yazarim belki beni yazmis oldugum konulardan takip ettiysen bilirsin ama ben kisisel bir olay yaratmiyorum neyse konuyu saptirmayaylim ben yardimlardan dolayi tsk ederim sitende hayirli olsun
ya sabır diyorum ben baska bisey demiyorum
alıntı:
Gönderen : istanbullu2001mrcplus ben konuyu sanirim saptirdim ama seninlen bir ilgisi oldugunu sanmamistim sen neden reaksiyon gosterdin bunu anlamadim ben isim vereck olsam zaten yazarim belki beni yazmis oldugum konulardan takip ettiysen bilirsin ama ben kisisel bir olay yaratmiyorum neyse konuyu saptirmayaylim ben yardimlardan dolayi tsk ederim sitende hayirli olsun
koskoca adamsın hala neden böyle yollara başvuruyorsun?