Selam arkadaşlar Msn den gelen E-Mail yazılarımı okuyamıyorum çünki şifre istiyor yani direkt açmıyor önce bir kere yapmıştım Msn araçlardan dı galiba unutmuşum şimdi bulamıyorum nedense bazen açıyor bazen açmıyor tarayıcı olarak hem internet explorer 8 hemde firefox u kullanıyorum bilen varsa yardımınızı rica ediyorum saygılar sunuyorum
Msn den gelen E-mail lerimi okuyamıyorum
seherlerde siz ilk resimde ki yere tıkladığınız da ne görüyorsunuz..ie hata mı veriyor ?
Osman kardeşim verdiğin cevabın konuyla ilgisi yok. Soruları doğru anlayalım.Msn den gelen E-Mail yazılarımı okuyamıyorum çünki şifre istiyor yani direkt açmıyor önce bir kere yapmıştım Msn araçlardan dı galiba unutmuşum şimdi bulamıyorumnedense bazen açıyor bazen açmıyor tarayıcı olarak hem internetexplorer 8 hemde firefox u kullanıyorum bilen varsa yardımınızı ricaediyorum saygılarSon Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 10 Eylül 2009 10:57
Araçlar > seçenekler > güvenlik. ekrandaki ilk şıkkı kaldırın, sorunun düzelmesi lazım.
Osman kardeşim;
Arkadaş diyor ki messenger programı üzerinden hotmail posta kutuma ulaşmak istediğimde (resme bakınız) şifre soran sayfayla karşılaşıyorum. Yani sorgusuz sualsiz direk posta kutum açılmıyor diyor.
Sen diyorsun ki ;
"otomatik oturum açmaya izin ver" ayarını kullan. Bu ayar sistem açılıp messenger programı yüklendiğinde veya elle messenger çalıştırıldığında "oturum aç" düğmesine basmaya gerek olmadan programın kendi kendine messenger oturumu açması içindir. Bu ayar programın ana ekranındaki "otomatik oturum aç" ayarı ile birlikte çalışır.
Bilmem anlatabildim mi!
Ms live yardım sayfası
http://help.live.com/help.aspx?m ... yword&query=lareneg
(solda ; oturum açma seçeneklerinizi ayarlama )