msn den gelen mesaj

berfin_
25-02-2008, 22:49   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

benim iki farklı msn hesabım var nadir kullandığım öteki hesabımdan bana messenger üzerinden mesaj geldi yani msn den birine mesaj attığımızda normal pencere açılarak bildiğimiz gibi ilki www.engellemebul.org msn de seni kim engellemiş bul du sonra başka bir gün de buraya baksana 250kontormelodi.com  mesajı bu nedir acaba?

Banned
26-02-2008, 00:41   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

her iki sitede kendisine zorla ziyaretçi çekerek bu şekilde hayatta kalan siteler. Olay cereyan etme şekli: bizim sevgili arkadaşımız siteye şifresiyle girerek kendisini kimlerin engellediğinini bulmaya çalışıyor bu şeklide kendisinde kayıtlı msn adreslerini elde eden site bu adreslere mesaj göndererek onlarında ilgisini çekmeye çalışıyor.


Günümüzde zararlı yazılımların en çok kullanılan yayılma şekli e-postalar. Gönderen kısmında tanımadığınız bir adres varsa onu kesinlikle açmadan silin. Tanıdığınız adreslerdede ekli dosya veya içerisinde link olan resimler vs. varsa ancak ve ancak çok güveniyorsanız açın veya mesaj sahibini arayarak gönderiyi teyyit ettirin.

Sizinde yapmanız gereken bu tür sitelere asla uğramamak ve bu tür mesajları hiç açmadan silmek. Geçenlerde sitede bir haber vardı günümüz pc lerinin  % 90 nı zombi diye , sizinkininde aynısı olmasını istiyorsanız sorun yok.