http://wallpapers.msn.com/tr-tr adresinden masaüstünüz için 150 den fazla duvar kağıdı. ekrandaki yükleye tıkladıktan sonra bu düvar kağıtları bilgisayarınıza yükleniyor. ayrıca uygulama yeni çıkan düvar kağıtlarını otomatik sisteminize indirecek. uygulamayı programlar klasörünüzde wallpapers olarak eklenen klasörde bulabilirsiniz.bu uygulama tamamen ücretsiz....
MSN'den Hoş Bir Süpriz!
Son Düzenleme: eozenir ~ 27 Mayıs 2009 02:21
saol dostum...çok teşekkürler..güzelmiş..ama bunda bi iş var gibime geldi..:D bedeva olmayabilir..ya da virüs olabilir...???kim bilir tartişmaya açik konu...
bunlar nereye iniyor pc de ben bulamadim da...PROGRAM LAR derken...
Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 01 Haziran 2009 21:11
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
133 mesaj
kralssaol dostum...çok teşekkürler..güzelmiş..ama bunda bi ibnelik var gibime geldi..:D bedeva olmayabilir..ya da virüs olabilir...???kim bilir tartişmaya açik konu...Adramiti arkadaş bilmiyor olabilir hemen böyle bir tarzda sormak yerine kısa bir açıklamayla konuya girsen daha iyi olmaz mı ne dersin.
bunlar nereye iniyor pc de ben bulamadim da...PROGRAM LAR derken...Arkadaşım seninde sandığın gibi bir durum yok ortada bu msnnin kendi sitesi virüs olmaz anlayacağın korkmadan indirebilirsin programı bilgisayarına,o dediğin başka bir sitede olsa olurdu virüs türü şeyler.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
133 mesaj
AdRaMiTiBilgilendirme için benim mesajımı mı bekledin adramitiTeşekkür ederim Bilgilendirme için... Sen yenisin ama olsun tanırsın ilerde benide
kralssaol dostum...çok teşekkürler..güzelmiş..ama bunda bi iş var gibime geldi..:D bedeva olmayabilir..ya da virüs olabilir...???kim bilir tartişmaya açik konu...programlar klasöründe
bunlar nereye iniyor pc de ben bulamadim da...PROGRAM LAR derken...
başlatata wallpapers menüsünü bulursan ordan programa erişebilirsin. yok ben yine ulaşamadım dersen şöle özetliyim kitapçılarda xp kullanım klavuzları al onu oku derim. sora bu programı yükle. iyi günler
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
"Bad Request (Invalid Hostname)"
Ne şanssızım ):
enes39"Bad Request (Invalid Hostname)"evet bende şimdi farkettim. ama çalışıyordu. bir süre sonra tekrar dene. belki açılır.
Ne şanssızım ):