MSN Hesabı ve hotmail

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
juglans
20-04-2005, 16:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

arkadaşlar benim hotmail hesabını-n şifresini kırmışlar...msn ve maillerime bakamıyorum..özel sorumuda değiştirmişler..ne yapmalıyım????yardııııııııım

cico
20-04-2005, 16:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
561 mesaj

yapabileceğin bişey yok benimkide gittiydi zamanında...

Eyüp Korkusuz
20-04-2005, 16:44   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Aynen benimkide gitti zamanında hotmail hesabında alternatif email belirttiysen belki alabilirsin ama belirtmediysen alamazsın mailini...

theironman
20-04-2005, 18:05   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

e-mailini kurtarabilirsin arkadaşım, hem de sana %90 oran verebilirim. Eğer e-mailin gerçekten çalındıysa, microsoft la irtiabata geçeceksin, geçenlerde cursed yani murat'ı böyle hacklemişlerdi ama mesaj attık, abiler ilglendi sağolsunlar ve şifreyi resetleyip geri verdiler. Ama bu öyle kolay aşamalardan geçerek de olmadı. Senin gerçekten bu e-maile sahip olup olmadığını bilmeleri için bazı bilgileri senden istiyorlar, bundan MCRPLUS arkadaşım bir konuda söz etmişti, şimdi linki nerde bilmiyorum ama. O şekilde işini görebilirsin, yani imkansız değil.

Eyüp Korkusuz
20-04-2005, 18:10   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Aynen selim le konuştuktan sonra doğruluğuna bende katılıyorum alınıyormuş yalnız bilgilerini doğru vermen gerekiyor muş...

mrcplus
20-04-2005, 18:38   |  #6  
Yıllanmış Üye
564 mesaj

To: passport@css.one.microsoft.com
Sent: Mon Jul 7 23 : 30 : 39 PDT 2003
Subject: my account has broken down

Dear Sir / Madam
I have been having proplem with my hot mail address.
When I try to access to my account after (Buraya Hacklenen tarihi yazınız)
I found out my password and the secret question have
been chanced.When I send you a request about new
password the informations also were not match the ones
I remember and the ones you recorded.
I also have seen someone is using my mesenger and
chating with others on behalf of me.My phone bills
credit card extres information come to this account
and this person gives my phone numbers the other
people.

thanks your answer.

my name is: İsiminiz
sign in: Mail adresiniz
my birthday : Doğum tarihiniz
country: Ülke
state: Şehir
zip or postal code: Posta Kutunuz
successfull sign: En son bağlandığınız tarih
Approximate date of account registration: Ne zamandır bu mail adresinizi kullandığınız

List as many former passwords you used with this account as far back as
you can remember: Kullandığınız şifreler
List as many of your Folders as you can remember:mailde sakladığınız dosyalar varmıydı varsa hatırladıklarınız

my internet service provider is internet bağlantınınızın adı

I would like you to solve this problem.Could you
change the password and send me new one so this can
not use my account. If this is not possibble could you
cancel my account.
Thankyou in advance , sincerely..

/////////////yukaridaki mesajı duzenleyip hotmaile gonderin.Yani turkce yazan yerleri silecek ve kendinize gore dolduracaksınız.

cico
20-04-2005, 19:58   |  #7  
Yıllanmış Üye
561 mesaj

keşke hesabımı kaptırdığımda bunu bilsydim artık çok geç...

b_u_r_a_k
20-04-2005, 20:23   |  #8  
Yıllanmış Üye
266 mesaj

hesabı nasıl kapabilirler??hotmaili hackelemek oyle kolay degil herhalde.....

sweetyalien
20-04-2005, 20:47   |  #9  
Yıllanmış Üye
282 mesaj

burak hotmailmi kaldı millet google ı hackliyo :)))))

theironman
20-04-2005, 21:11   |  #10  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

burak senin dünyadan haberin yok galiba, hotmaili hackleyen hackleyene bugünlerde. Etrafımda sayısız insan var bu durumla karşılaşmış olan, sen hiç mi görmedin? Artık o kadar sıradan bir olay ki bu, gizli soruyu bilme yöntemiyle bile mailler rahatça hacklenebiliyor. Bunu engellemenin yolu şu an için bulunmamışsa da, eğer kaptırırsanız adresinizi yukarı da mcrplus ın verdiği gibi onlara mail atarak problemi çözebiliyoruz. Ama sizin sitenizi çalan kişi adreslerinizi de silmişse o adresin size pek de bir hayrı olmuyor açıkçası. O nedenle arkadaşlar her zaman söylüyorum, yine söyleyeceğim: Adreslerini mutlaka ayrı bir yere not edin, bu gibi durumlarda çok üzülürsünüz sonra, benden söylemesi.

Son Düzenleme: theironman ~ 20 Nisan 2005 21:12
b_u_r_a_k
20-04-2005, 21:51   |  #11  
Yıllanmış Üye
266 mesaj

gizli soruyu bilmeleri imkansızsa hacklemek te zor.yahoo yu hackleyen yok bildigim kadarıyla ama hotmaili de hacklemek zor diye duydum.yahoo yu da ancak gizli sorudan hackleyebiliyorlar onuda artık onlemini alın o kadar internettesiniz...:)))

theironman
20-04-2005, 22:36   |  #12  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

anlaşıldı, sana bu anlattıklarım da yetmedi, arkadaşlar buyrun, sıramı savdım ben, siz anlatın arkadaşımıza, sizce hotmailin ele geçirilmesi gerçekten çok güç mü?

Eyüp Korkusuz
21-04-2005, 08:19   |  #13  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Burak sen le özelden konuşalım iyi bi açıklama gerekiyor bu işlerde deneyimli biriyle konuşman lazım...

shehsuvar
21-04-2005, 10:04   |  #14  
Yıllanmış Üye
779 mesaj

bu muhabbetten sonra ben iice tırstım artık . bi problem çıkmasına karşın bizden istenen ikinci bir mail adresini nası eklicez , üye olurken böle bişey dikkatimi çekmemişti  şimdi ise nası eklicem bulamıyorum . bileniniz varsa yardım edebilir mi  ?

b_u_r_a_k
21-04-2005, 10:13   |  #15  
Yıllanmış Üye
266 mesaj

ya korkma o kadar sen sifreni harf rakam ve karaketer karısık yap ve gizli sorunuda alakasız cevaplar ver bir sorun cıkmaz....

Eyüp Korkusuz
21-04-2005, 10:20   |  #16  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Hotmail hesabında ayarlar kısmında alternatif e-mail belirtiyorsun bi sakatlık olurda şifreni hatırlamazsan e-mail ile yolla seçeneği var ona tıklıyorsun şifren alternatif e-mail olarak belirlediğin mail adresine geliyor...

shehsuvar
21-04-2005, 10:20   |  #17  
Yıllanmış Üye
779 mesaj

öğrendiğim kadarı ile bazı programlar bu msn den hack işini kolaylıkla yapıyor . 10 haneli şifre sadece rakamlardan  olsa n fark eder karışık olsa n ? bahsettiğim program karşındakinin şifresini senin belirttiğin mail adresine postalıyormuş . nese ben soruma cvp alamadım bi daha soruyorum  ;

alıntı:
Gönderen : shehsuvar

bu muhabbetten sonra ben iice tırstım artık . bi problem çıkmasına karşın bizden istenen ikinci bir mail adresini nası eklicez , üye olurken böle bişey dikkatimi çekmemişti  şimdi ise nası eklicem bulamıyorum . bileniniz varsa yardım edebilir mi  ?

bakirkoylu28
23-04-2005, 09:39   |  #18  
Taze Üye
9 mesaj

Sevgili arkaaşlar hotmaili hacklemenin bir kaç yolu vardır..Zamanında çok mail kırdım.. İlk kız arkadaşımın mailini kırmakla başlamıştım olaya..Sonra arkadaşlarımdan istekler ve bazı hack forumlarında isteklerle devam etti..Öncelikle maili çalınan arkadaşa şunu söylüyebilirim..Eğer ki çalınan mailindeki profil bilgilerini unutmadıysa veya rastgele girmediyse o an için...mailini geri alabilir...Hotmaile bir mail atacak mailim çalındı diye, ve bir irtibat mail adresi verecek..Hotmail de bu bu arkadaşa profil bilgilerini girmesini istiyecek..Eğer profil bilgileri doğru girerse Hotmail bu maili çalan kişinin elinden alarak resetliyerek mailin aslı sahibine iade eder...
  Mail kırmak öyle sanıldığı kadar da kolay bir işte deyil..Yani bilgi beceri ve de profesyönnellik isteyen bir konudur..dedim yaa 3,4 metodu vardır...Tabi iyi b ir hacker bu metodları sırasıyla dener..Neyse umarım maili çalınan arkadaşa yardımcı olabilmişizdir..

mrcplus
23-04-2005, 09:58   |  #19  
Yıllanmış Üye
564 mesaj

aynı mesajı aynı baslıklı 2 konu acip , birde bir baska konu ile birlikte 3 kere yazmanın manası nedir??

cico
23-04-2005, 10:33   |  #20  
Yıllanmış Üye
561 mesaj

bende anlamadım...

shehsuvar
23-04-2005, 13:04   |  #21  
Yıllanmış Üye
779 mesaj

arkadaş yeni olduğu için okunmaz endişesi ile  bi kaç yere yazıyo olmalı .başlangıçta  doğladır bu endişe ama emin ol burdakiler tek tek her yeni msj okurlar şüphen olmasın  . ha art bi  niyet varsa ayıp ediyosun .

alıntı:
Gönderen : Eyüp Korkusuz

Hotmail hesabında ayarlar kısmında alternatif e-mail belirtiyorsun bi sakatlık olurda şifreni hatırlamazsan e-mail ile yolla seçeneği var ona tıklıyorsun şifren alternatif e-mail olarak belirlediğin mail adresine geliyor...

eyüp dediğin yeri bulamadım
seçenekler >>> ?????
tam olarak yazabilir misin  ?

Son Düzenleme: shehsuvar ~ 23 Nisan 2005 13:12
ibrahimn
08-05-2005, 15:33   |  #22  
Yıllanmış Üye
391 mesaj

ilk önce http://support.msn.com adresine giriyorsunuz...

sonra karşımıza çıkan seçeneklerden "MSN Hotmail Türkiye " seçeneğini tıklıyoruz...karşımıza " hesaplar ve faturalama desteği " çıkacak onun altındaki e-posta desteğine tıklıyoruz...

Sonra ad yazan yere isminizi yazın herhangi bşey olabilir

tam oturum açma adı yani:çalınan adresinizi buraya yazıyorsunuz

yanıtın hangi e-posta adresine gönderilmesini istereniz yazan yere bir arkadaşınızın yada başka size ait olan mail adresinizi yazıyorsunuz ki gerekli mailler ve şifre o adrese gelecel..

altta ise yorum yazabileceğiniz yere : my mail is hacking.help me please yazınız ( ben öyle yaptım )

sorunun sıklığı : ilk defa

internet bağlanıtınızı da oradan seçebilirsiniz.buraya kadar ok..şimdi gönder diyerek gönderiyorsunuz ve yanıtın gelmesini istediğiniz mail adresine bir süre sonra şu şekilde bir mail geliyor :
tabi daha detaylı ama siz gösterdğim yerleri doldurarak reply yapıyorsunuz yani maili geri gönderiyorsunuz sadece alttki kısımlar kalarak reply yapınız

- Name (kayıtta kullandığınız ismi yazınız)
- Sign-in name (çalınan mail adresinizi yazınız)
- Date of birth (kayıt edilmiş doğum tarihinizi yazınız)
- Country or Region (kayıttaki ülkenizi yazınız)
- State (şehri yazınız kayıttaki)
- ZIP or Postal Code (zip kodu)

- Approximate date of last successful sign-in, or an approximate date of
account registration.(son giriş tarihinizi yazınız)

- (*)List as many former passwords you used with this account as far back as you can remember(son kullandığınız şifreyi yazınız)

- (*)List as many of your Folders as you can remember (listenize son gelen mailleri yazınız mail adreslerinizi yazınız )

- (*)The name of your Internet Service Provider. If you access your account from outside your home (for example, from school or work) please include the name of the organization. (for work ) burası böyle kalsın
You may check it by going to http://www.whatismyip.com

- (*)List of Secret Questions and Answers historically associated with your account ( secret questions : xxxxxxxxxxx answer : xxxxxxxxx) xxxx li yerlere özel sorunuzu ve cevabınızı yazınız

PARANTEZ İÇİNDE YAZDIĞIM YERLERİ SİLİN VE DOĞRU BİLGİLERİ GİRİP MAİLİ REPLY YAPINIZI BİR GÜN İÇERİSİNDE GERİ DÖNÜYORLAR VE ŞİFRENİZİ GÖNDERİYORLAR..HOŞÇAKALIN...

NOT : EĞER MAİL GELMEDİ DİYORSANIZ

bu adrese giriniz...
yukarıdan aşağıya bütün seçenekleri aynen yazdıktan sonra
web tarayıcısı sürümü - işletim sistemini boş bırakın
hata iletisi ve açıklama yazan yere
my mail is hacking.please help yazın...
mail iletişim adresinize geliyor ve yukarıdaki gibi doldurduktan sonra şifrenizi 1 gün içinde alıyorsunuz..
denenmiş ve onaylanmış artık %100 garanti yoldur....

Ben denedim oldu bikere.Artık çalışı mu bilemem ?

HULKBABA
13-05-2005, 20:51   |  #23  
Taze Üye
15 mesaj

Beyler hacklemek çok da zor olmuyorki. Şifreyi kaybettiğinizi düşünün, giriyorsunuz mail aldığınız yere Gmail vs. şifremi unuttum a tıklıyorsunuz sonrada size kayıt yaparken sorduğunuz soru soruluyor ve eğer tanıdıksa hacklemek isteyen kişi cevabı biliyor ve şifrenizi hackliyorlar. Bu kadar kolay. Yani bunun için Kayıt olurken Şifre hatırlatma sorusunu çok özel bir şey sorun...